Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τη Βέρα Μακρομαρίδου την απολαμβάνουμε από πέρυσι στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Σασμός», εκεί όπου υποδύεται την Άσπα, το κορίτσι που έχει γνωρίσει και με το παραπάνω τον πόνο αλλά πάντα καταφέρνει να επιβιώνει.

Μπορεί στη σειρά να έχει πολυτάραχη ερωτική ζωή και να την είδαμε μάλιστα και σε μερικές αρκετά τολμηρές σκηνές μαζί με τον Τάσο Νούσια, ωστόσο στην πραγματικότητα, η Βέρα Μακρομαρίδου βρίσκεται σε μία υπέροχη σχέση και είναι πολύ ερωτευμένη.

Ο σύντροφος της Βέρας Μακρομαρίδου από τον Σασμό

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός είναι εδώ και 2,5 χρόνια ζευγάρι με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, ο οποίος μάλιστα φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

View this post on Instagram

A post shared by Βέρα Μακρομαρίδου (@vera_makromaridou)

Απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό YOU

Να θεωρήσω ότι από τη στιγμή που ανέβασες φωτογραφίες με τον σύντροφό σου Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου επιτέλους παραδεχτήκατε και το ότι είστε μαζί...

(γέλια) Ναι, πείσαμε τον Άλεξ ότι πλέον το ξέρουν όλοι για εμάς. Ο Αλέξανδρος ήταν αρκετά συνεσταλμένος και υποστήριζε ότι δεν αφορά κανέναν η σχέση μας, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μη γίνει γνωστή μετά από 2,5 χρόνια που είμαστε μαζί.

Εδώ και αρκετό καιρό συγκατοικείτε. Το επόμενο βήμα είναι ο γάμος;

Δεν μας απασχολεί ο γάμος ούτε και είναι στα πολύ άμεσα σχέδιά μας. Και να μην παντρευτούμε δεν θα αλλάξει κάτι μεταξύ μας.

Η συμβίωση δύο ηθοποιών μέσα σε ένα σπίτι είναι εύκολη ή δύσκολη;

Θα έλεγα εύκολη, γιατί ο ένας βοηθάει τον άλλον στη δουλειά μας, κάνουμε πρόβες μαζί και υπάρχει μεταξύ μας κατανόηση στα δύσκολα ωράρια. Σίγουρα έχουμε περισσότερη επικοινωνία από ό,τι με έναν «κανονικό» άνθρωπο. Στη δική μας συμβίωση θα έλεγα πως άλλα είναι τα δύσκολα, ποιος θα καθαρίσει τις τρίχες από τα έπιπλα, γιατί έχουμε σκυλιά και έχει πολλές τρίχες το σπίτι, ποιος θα απλώσει τα ρούχα, ποιος θα μαγειρέψει κ.λπ. κ.λπ. Ο Αλέξανδρος, παρόλα αυτά, οφείλω να πω ότι βοηθάει πολύ στις δουλειές. Μπορεί να μην είναι ο Άκης Πετρετζίκης, αλλά μαγειρεύει ωραίες μακαρονάδες, ενώ εμένα μου αρέσει να κάνω φασίνα και να βάζω πλυντήρια.

Έχει συμβεί να ζηλέψετε και να έχετε ανταγωνισμό ανάμεσά σας όταν ο ένας έχει δουλειά κι ο άλλος δεν έχει;

Κάτι παρόμοιο συνέβη στον κορωνοϊό που ο Αλέξανδρος δούλευε στον “Ήλιο” κι εγώ καθόμουν. Δεν επηρεάστηκε μεν η σχέση μας, αλλά επειδή εγώ δεν δούλευα ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση, γενικότερα περνούσα μια δύσκολη συνθήκη.

Στις κοινές αποφάσεις που παίρνετε ταυτίζεστε πάντα;

Όχι πάντα. Η γνώμη του Αλέξανδρου είναι σεβαστή, αλλά δεν ταυτίζεται πάντα με τη δική μου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: "Η Άσπα θα αναπτύξει μια τρυφερή σχέση με τον..." - Η Βέρα Μακρομαρίδου μιλά για όσα έπονται στον Σασμό

«Η μαμά μου...» - Συγκινεί η Βέρα Μακρομαρίδου, πρωταγωνίστρια του Σασμού, για την απώλεια που την στιγμάτισε