Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την ανακοίνωση για την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά με την είσοδό της στο Netflix, το Maestro, επιστρέφει στους δέκτες μας απόψε (10/11) με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε λίγο περισσότερο την ιστορία της κυρίας Μαρίας.

Μάλιστα, στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε βλέπουμε την άτυχη γυναίκα να περιγράφει το πώς έφτασε στο σημείο από την ντροπή της και τη συστολή της, να γίνεται θύμα ενός κακοποιητικού άντρα, γιατί ποτέ δεν βρήκε το θάρρος να μιλήσει.

«Δεν είναι εύκολο να ζεις σε ένα τόσο μικρό μέρος. Εγώ βρίσκω την άκρη μου όμως, με το χιούμορ μου, τον αυτοσαρκασμό, και την πίστη μου πως κάποια μέρα θα είναι όλα καλύτερα. Θα μου πεις, είδε κανείς προκοπή μόνο μέσα από την πίστη; Όχι. Πράξεις θέλει η ζωή για να πάει παρακάτω, θάρρος και πράξεις. Εγώ πάντα άφηνα τις πράξεις στους άλλους. Και να που έφτασα! Να φοβάμαι για εμένα και το παιδί μου γιατί πάντα φοβόμουν τι θα πουν οι άλλοι», ακούγεται να αναφέρει η κυρία Μαρία (δείτε εδώ ποιος πασίγνωστος ηθοποιός θα μπει στη σειρά).

Το απόσπασμα από το αποψινό (10/11) επεισόδιο του Maestro

Είχε γυναίκα και άλλο επάγγελμα! Η ζωή του Ορέστη πριν εγκαταλείψει την Αθήνα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/11,ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη, και έφερε τα πάνω κάτω με όσα αποκάλυψε, γιατί εκτός από το ότι θα εισβάλει στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι είπε για αυτό) έδωσε και απίστευτο spoiler, αναφέροντας για την ζωή του Ορέστη πριν πάει στους Παξούς...

«Ο ρόλος που θα κάνω αφορά στο ευρύτερο περιβάλλον του Χριστόφορου στη σειρά. Είμαι φίλος της πρώην γυναίκας του. Θα δείξει στο παρελθόν ότι είχε κάποια γυναίκα. Μέχρι τώρα δεν το ξέραμε. Έκανα spoiler και ελπίζω Χριστόφορε να με συγχωρέσεις. Κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μία τεχνοκρατική και σκληρή δουλειά. Δείχνουμε την ιστορία πώς αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς και δεν ξέρει κανέναν να ξεκινήσει κάτι καινούργιο» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε...

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος κοντά στις προηγούμενες γιορτές και μου είπε για τον ρόλο. Πήγε να μου εξηγήσει συγκεκριμένα πράγματα και του είπα ότι δεν χρειάζεται να μου εξηγήσει κι εννοείται πως θα το κάνω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro εξελίξεις (10/11): Τι θα δούμε στο 4ο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Ο Χριστόφορος ξέρει...»: Η αποκάλυψη της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου για το Maestro