Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία σοκαριστική εξέλιξη μας περιμένει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» μιας και όπως θα δούμε, η Μαρίνα και ο Αντώνης θα εμπλακούν σε ένα τρομακτικό τροχαίο που θα φτάσει κοντά στο να τους στερήσει τη ζωή.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδια και έτσι κάποια στιγμή αποφασίζουν να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές ο ένας με τον άλλον, κάνοντας μία μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσας Παχούμη, φυσικά πίσω από αυτό δεν κρύβεται άλλος από τον Ευθύμη, ο οποίος έχει ορκιστεί να εκδικηθεί τον Αντώνη. Αρχικά αναθέτει την βρώμικη αυτή δουλειά στον Λευτέρη, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά να το κάνει και έτσι, η δεύτερη επιλογή του Ευθύμη, είναι ο Πάνος.

Ένα βήμα πριν τον θάνατο Αντώνης και Μαρίνα στον Σασμό

Αντώνης Μαρίνα ατύχημα

Όλα αλλάζουν ωστόσο όταν ο Αντώνης συνειδητοποιεί πως τα φρένα του αυτοκινήτου του δεν λειτουργούν. Ο Αντώνης έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και για να αποφύγει τα χειρότερα, στρίβει το τιμόνι και πέφτει στον γκρεμό (δείτε εδώ ποιος άλλος χαρακτήρας της σειράς θα βρεθεί ένα βήμα πριν τον θάνατο).

Η Μαρίνα δίπλα του καταρρέει, δεν ξέρει τι να κάνει και έτσι ξεκινάει να προσεύχεται. Τελικά το αμάξι πέφτει στον γκρεμό και διαλύεται ωστόσο ο Αντώνης και η Μαρίνα καταφέρνουν να βγουν ζωντανοί από το τρομακτικό ατύχημα.

Τι θα δούμε σήμερα (10/11) στον Σασμό

Όσο η κόρη της Μαρίνας σκέφτεται τον Αστέρη στον γάμο του αδελφού του, δεν μπορεί να ησυχάσει. Τα λόγια του ότι θα φύγει από την Άνω Ποριά, στριφογυρίζουν στο μυαλό της. Αποφασίσει λοιπόν να πάει εκεί κρυφά και να τον παρακολουθήσει. Χάνεται ανάμεσα στο πλήθος, πίσω από δέντρα και τον βλέπει απομονωμένο και σκεπτικό, με τη Στέλλα να προσπαθεί να του αποσπάσει την προσοχή.

Ο Σταύρος που αναζητά τη γυναίκα του στο σπίτι, αρχίζει να νιώθει σαν τον ταύρο μέσα στο υαλοπωλείο. Τηλεφωνεί στη Μαρίνα και στην Άσπα αλλά καμία από τις δύο δεν ξέρουν πού βρίσκεται εκείνη. Θεωρώντας λοιπόν πως έχει πάει να βρει τον πρώην αγαπημένο της, αποφασίζει να πάει να την ψάξει...

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους (δείτε εδώ πώς σχολίασε το Twitter το φιλί τους), και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού. Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι πιστεύει πως ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του. Ένα νέο σχέδιο αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό της. Ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό φαίνεται να συμβαίνει κάτι που κανείς δεν περιμένει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Μέχρι το καλοκαίρι θα βλέπουμε;» - Το Twitter γλεντάει με ατακάρες τον ατέλειωτο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός Spoiler: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Θεοδώρα και Παύλο