Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με την τηλεθέαση να ανεβαίνει καθημερινά, κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (10/11) επεισόδιο του Έρωτα Φυγά, μιας και ο Ιάσονας αναγκάζει την Αλεξάνδρα να συναντηθεί με τον Μάρκο και να του πει αυτά που της έχει υπαγορεύσει.

Τι θα δούμε σήμερα (10/11) στον Έρωτα Φυγά

Ο Μάρκος ζητάει από τη Ρηνιώ να πει στην Αλεξάνδρα πως θέλει να τη δει. «Πάρε αυτό το σημείωμα και δώσε του το. Λέει πού θα συναντηθούμε», λέει με τη σειρά της η Αλεξάνδρα στη Ρηνιώ και της το δίνει. Το σημείωμα όμως το διαβάζει η Γεωργία, τα καρφώνει όλα στον Στρατή κι εκείνος ειδοποιεί τον Ιάσονα.

Ο Ιάσονας έξαλλος απειλεί τη Ρηνιώ πως αν δεν τον βοηθήσει θα σκοτώσει τον Στρατή και τη Γεωργία. Ο Ιάσονας αναγκάζει την Αλεξάνδρα να συναντήσει τον Μάρκο, για να του πει πως δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του. Θα συναντηθούν από κοντά μετά από καιρό και θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα είναι κρυμμένα μέσα τους. Το διακύβευμα όμως είναι μεγάλο, καθώς αν η Αλεξάνδρα κάνει την λάθος κίνηση, ο Ιάσονας θα πραγματοποιήσει την απειλή του και θα της πάρει το παιδί για πάντα.

Τι θα δούμε αύριο (11/11)

Ο Μάρκος, για άλλη μια φορά, σώζεται από τον Στέφανο. Την ίδια ώρα η Μαργέτα είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Ιάσoνας, για να είναι κοντά της και να για να μην το σκάσει η Αλεξάνδρα αφού αποκλείεται να εγκαταλείψει τον γιο της, παίρνει το μωρό από τη γυναίκα του και ζητάει από την Ελπίδα να το φροντίσει! Ο Μιχάλης προωθεί τη διαδικασία του διαζυγίου, ενώ ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς spoiler: Πανικός στο αρχοντικό! Πιάνουν τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα στα πράσα

Έρωτα φυγάς spoiler: Η Αλεξάνδρα ρίχνει χάπια στη Μαργέτα - Θα επιβιώσει η πεθερά της;