Από Έπη Τρίμη

Οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» που προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha και στον δεύτερο κύκλο κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το σενάριο είναι πολύ δυνατό. Η πλοκή γρήγορη και όσα διαδραματίζονται πραγματικά είναι συγκλονιστικά. (Ο Νικηφόρος ορκίζεται εκδίκηση για τον φόνο του Στεφανή).

Η απογοήτευση του Σταύρου και το ξέσπασμα του Βαγγέλη

Ο Βαγγέλης πρόκειται να εκραγεί και ξεσπά έντονα στον αδελφό του Σταύρο. Ωστόσο, ο Σταύρος είναι απογοητευμένος από τη στάση της Αργυρούς και τη συνάντησή της με τον Αστέρη καθώς αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Είναι καταρρακωμένος και θολωμένος από τις εξελίξεις και αποφασίσει να εγκαταλείψει την Κρήτη και να πάει στα Γιάννενα ζητώντας εκδίκηση για τη διάλυση του γάμου του.

Ο Βαγγέλης, στο μεταξύ, παραμένει μπλεγμένος με τοκογλύφους, παρόλο που είχε υποσχεθεί πως θα αλλάξει ζωή και θα πάψει να χρωστάει.

Σασμός

Το τελεσίγραφο στην Αργυρώ

Ο Σταύρος θέλοντας να πονέσει όσο δεν πάει τη γυναίκα του δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, τονίζοντάς της πως ήρθε η στιγμή να πάρει τις δικές της αποφάσεις σχετικά με τον γάμο τους και την έκβασή του. Συγκεκριμένα της ζητά να σκεφτεί σοβαρά εάν θέλει να παραμείνουν μαζί, ή όχι.

Ο Βαγγέλης βλέπει ότι ο αδελφός του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και αποφασίζει να τον βοηθήσει και να δράσει δυναμικά. Τον προτρέπει να σκέφτεται πιο θετικά, να προσέχει τον εαυτό του και να μην τρέφει τόση έχθρα για τη γυναίκα του, θυμίζοντάς του ότι την αγάπησε πάρα πολύ.

Για πρώτη φορά, τα δύο αδέλφια έρχονται κοντά. Ο Βαγγέλης αν και προσπαθεί να παρηγορήσει τον Σταύρο, δυστυχώς δεν καταφέρνει να τον βοηθήσει. Άραγε ο Σταύρος πώς σκέφτεται να εκδικηθεί την σύζυγό του και πόσο χαμηλά είναι διατεθειμένος να φτάσει;

Μήπως το τέλος του Σταύρου πλησιάζει, στα Γιάννενα και τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Πως την κατάντησαν έτσι...» - Η Αργυρώ κρυφοκοιτάζει τον γάμο του Μαθιού και της Βσιλικής και το Twitter σπαράζει

Σασμός: «Mαζεύτεεεεεε την!» - Η Στέλλα φίλησε τον Αστέρη και το Twitter κόντεψε να λιποθυμήσει