Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο ρόλος της στην σειρά του Mega, η οποία έχει αγαπηθεί απίστευτα από το τηλεοπτικό κοινό, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και λίγο τραγικός καθώς στα επόμενα επεισόδια θα βιώσει μία τραγωδία (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι θα συμβεί στην Αγγελική).

Ο λόγος για την Ηλέκτρα Νικολούζου, την ταλαντούχα ηθοποιό που αυτή τη σεζόν απολαμβάνουμε στο Μαύρο Ρόδο, και το πρωί της Τετάρτης 9/11 βρέθηκε καλεσμένη στο Mega Καλημέρα και έκανε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων για την δύσκολη χρονική στιγμή στην οποία ήρθε στην ζωή της η σειρά.

Η εξομολόγηση της Ηλέκτρας Νικολούζου στο Mega Καλημέρα

«Όλοι περνάμε τέτοιες στιγμές, που έχουν να κάνουν με ερωτική απογοήτευση, με ένα κούνημα της ζωής σου γενικότερα, για μένα ήταν μία τέτοια στιγμή, που ήρθε και ήταν και επαγγελματικά δύσκολα, γιατί έπρεπε να ξεκαθαρίσει το τοπίο από κάποια πράγματα...ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή» είχε μεταξύ άλλων η ηθοποιός...

Μεγάλωσε στην Κέρκυρα αλλά δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα - Η αλήθεια για την καταγωγή της

Η ηθοποιός γεννήθηκε το 1977 στο Τορόντο αλλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 1997 και από το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κούν το 2000.

Συνεργάστηκε στο θέατρο με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στις παραστάσεις Εθνικός Ύμνος και Ρωμαίος και Ιουλιέτα, η τρίτη μνήμη, με τον Eric Pold στο Δημόσιοι Χώροι και με τον Γιάννη Χουβαρδά στη Βερενίκη.

Ηλέκτρα Νικολούζου Μαύρο Ρόδο

Η Χορωδία του Χαρίτωνα είναι η δεύτερη συμμετοχή της σε ταινία μεγάλου μήκους, ενώ προηγήθηκε το Γαλάζιο Φόρεμα του Γιάννη Διαμαντόπουλου.

Συμμετέχει ακόμα, στην τηλεοπτική σειρά Γη και Ουρανός, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά είναι στο "Steps" που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. (2011)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μεγάλο όνομα: Ποιος είναι και τι δουλειά κάνει ο πατέρας της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου, Ηλέκτρας Νικολούζου

Αποκλειστικό: Ηλέκτρα Νικολούζου - Μαύρο Ρόδο: «Η σχέση της Αγγελικής με τον Βίκο θα...»