Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις στα καθημερινά επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς είναι καταιγιστικές, ωστόσο οι δημιουργοί έχουν ακόμα πολλούς άσους στα μανίκια τους και έτσι σε λίγο καιρό αναμένεται να δούμε ένα νέο πρόσωπο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη Μάνη.

Ήδη ο Κούλλης Νικολάου αποκάλυψε πως στη σειρά θα μπουν τα δύο παιδιά του Δημοσθένη (δείτε εδώ τι θα κάνουν οι χαρακτήρες τους), ωστόσο μαζί τους, την πανέμορφη Αρεόπολη θα επισκεφθεί ένας ακόμα χαρακτήρας.

Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega θα μπει ο ηθοποιός Θέμης Πάνου, ο οποίος θα εμφανιστεί στη Μάνη και πολύ γρήγορα θα έρθει κοντά με τη Μαργαρίτα.

Θέμης Πάνου Γη της Ελιάς

Οι δυο τους θα αναπτύξουν μία φιλία η οποία δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε έρωτα. Άλλωστε η Μαργαρίτα δεν τα έχει πάει και τόσο καλά στα προσωπικά της μετά και από την τελευταία της εμπειρία με τον Θεοδόση. Η συνέχεια, επί της οθόνης μας!

Θέμης Πάνου Λυδία Κονιόρδου
NDP

Η αποκάλυψη του Κούλλη Νικολάου για την τρίτη σεζόν της Γης της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς μπήκε στις ζωές εκατομμυρίων τηλεθεατών πριν από ένα χρόνο και από εκείνη τη στιγμή, η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με τις καθημερινές εξελίξεις της.

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (9/11) στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μετά την αποκάλυψη που έκανε για τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά καθώς και για το ενδεχόμενο να συνεχίσει η σειρά και για τρίτη σεζόν.

«Εννοείται ότι θα πάει και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο χρόνο αν χρειαστεί. Αυτός που το κρατάει αυτό το τιμόνι είναι ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο Κούλλης Νικολάου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Τέλος τα ψέματα - Στη φυλακή ο...

Η Γη της Ελιάς: Σύγκρουση Ιουλίας- Ισίδωρου