Από Ελένη Μήτση

Γλέντι και χορό παρακολουθήσαμε και στο σημερινό 8/11 επεισόδιο του Σασμού, με το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής να αποτελεί σημαντικό γεγονός τόσο για το χωριό όσο και για την οικογένεια Σταματάκη.

Αν εξαιρέσουμε την αιφνίδια εισβολή του Παυλή (δείτε εδώ την αντίδραση της Καλλιόπης), κατά τα άλλα το κλίμα ήταν εύθυμο, με τη Στέλλα παρούσα στο γάμο να το διασκεδάζει. Η θέση της μάλιστα τόσο κοντά στον Αστέρη, της έδωσε τόση χαρά με αποτέλεσμα να πιεί παραπάνω και το twitter να μην αφήνει ασχολίαστη την όλη στάση της...

Τα επικά σχόλια στο twitter για την παρουσία της Στέλλας στο γάμο του Μαθιού

Η ζωή της Στέλλας σε κίνδυνο

Τελικά η Στέλλα από ότι φαίνεται στον Σασμό, δεν ξεμπέρδεψε με τον υπόκοσμο έπειτα από την περιπέτειά της με τον Καραπάνο, αλλά βάζει ξανά τον εαυτό της στον ύψιστο κίνδυνο, μιας και μπλέκει ακόμη μία φορά σε μονοπάτια που δεν αρμόζουν ούτε στην θέση της ούτε στον χαρακτήρα της, και όταν το καταλάβει, θα είναι πολύ αργά!

Ο Ευθύμης σε όλους συστήνεται ως επιχειρηματίας, και πράγματι είναι, απλά κανείς δεν γνωρίζει τις δουλειές που κάνει, παρά μόνο ελάχιστα άτομα, ένα εκ των οποίων και ο Παύλος. Η Στέλλα λοιπόν ως δικηγόρος θα αναλάβει μία υπόθεσή του, ωστόσο τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά με αυτό, μιας και χωρίς να το καταλάβει θα βρεθεί εντελώς μπλεγμένη με τον υπόκοσμο.

Σασμό

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Σοκ! Το τελεσίγραφο του Σταύρου στην Αργυρώ

Σασμός: «Μετά από 200 επεισόδια επιτέλους...» - Άπειρα tweets για τον γάμο της χρονιάς μεταξύ Μαθιού και Βασιλικής