Από Ελένη Μήτση

Μπορεί ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής στο Σασμό να έγινε μετά από τόσα εμπόδια και δυσκολίες, όμως ακόμα και κατά τη διάρκεια που έγινε το κρητικό γλέντι είχαμε εκπλήξεις.

Ο Παύλος αν και ανεπιθύμητος στις χαρές της οικογένειας Σταματάκη αποφάσισε να εμφανιστεί ξαφνικά στην αίθουσα για να ευχηθεί με την Καλλιόπη να γίνεται έξαλλη. Οι αντιδράσεις στο twitter, όπως ήταν φυσικό και επόμενο ήταν πολλές μιας και κάθε ένταση της καπετάνισσας αποθεώνεται (δείτε εδώ τι θα κάνει για να καταστρέψει τους Βρουλάκηδες).

Οι αντιδράσεις στο twitter για την εμφάνιση του Παύλου στο γάμο του Μαθιού

Η αντίδραση της Καπετάνισσας

Ο Μαθιός και η Βασιλική ενώνονται με τα δεσμά του γάμου στον Σασμό (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter) και έτσι, όλο το χωριό, διασκεδάζει στο γλέντι τους. Μέχρι που εμφανίζεται ακάλεστος, ο μεγαλύτερος εχθρός των Σταματάκηδων, ο Παύλος Βρουλάκης, μαζί με τον φίλο του, τον Ευθύμη.

Η μουσική ξαφνικά σταματάει, ο Μαθιός τα χάνει και η Βασιλική του φωνάζει να μην παρασυρθεί. «Ίντα γυρεύεις στον γάμο του παιδιού μου; Τσίπα δεν έχεις πάνω σου;», του λέει η Καλλιόπη έξαλλη, ενώ αμέσως αναλαμβάνει δράση ο Φραγκιαδάκης προκειμένου να αποφευχθεί η ένταση.

«Παύλο, ίντα γυρεύεις εδώ; Να κάνεις σαματά;», του λέει ο Αντώνης, ωστόσο ο Παύλος δεν παίρνει από λόγια και ειρωνεύεται τους Σταματάκηδες: «Δε θέλω σαματά, η πρόκληση ήταν ανοιχτή για όλους! Έτσι δεν είναι γαμπρέ; Έχω άδικο Σταματάκη, για πες».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στον Σασμό: Η ζωή της Στέλλας σε κίνδυνο! Μπλέκει με τον υπόκοσμο και...

Σασμός: «Μετά από 200 επεισόδια επιτέλους...» - Άπειρα tweets για τον γάμο της χρονιάς μεταξύ Μαθιού και Βασιλικής