Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο της αγαπημένης καθημερινής σειράς, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, πρόκειται να δούμε απόψε, το βράδυ της Τετάρτης 9/11 και ακόμη μία φορά, οι εξελίξεις ανατρέπουν τα πάντα στο μικρό χωριό του Πλατάνου (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός της σειράς είναι ο σύντροφος πρωταγωνίστριας του Σασμού)!

Μην χάσετε απόψε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Όσο η Βαλέρια και ο Ηλίας ετοιμάζονται για τον γάμο, ο παπάς και η Καλλιόπη ετοιμάζονται να φουντάρουν και μόνο στην ιδέα. Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή, την ώρα που ο Πετράν είναι παραπάνω από πρόθυμος να την ηρεμήσει και της προτείνει να πάνε μαζί στην Αθήνα.

Ο Κανέλλος, πάλι, είναι έξαλλος με τον Τζώρτζη, αφού μαθαίνει πως κι αυτός έκλεψε στο τεστ της Τούλας. Ο Χαραλάμπης ψάχνει να βρει τι εξτρίμ έκπληξη θα κάνει στην Καλλιοπίτσα του και ετοιμάζεται να την εντυπωσιάσει, ενώ ο Σίμος στηρίζει τη «μαμασίτα» Βαλέρια και ετοιμάζεται να πάει στον γάμο του πατέρα του. Ο Βλάσης, πάλι, ετοιμάζεται να… κλέψει τη νύφη, με εντολή Ζαφείρως.

Η Σύλβια καταφέρνει να αυξήσει τις πιθανότητές της για την ανάληψη της προεδρίας, μοιράζοντας δωρεάν αστρολογικές προβλέψεις σε όλο το χωριό, ενώ ο Σώτος παλεύει να την πείσει να μην το κάνει, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Θα ξεμπροστιάσει ο Κανέλλος τον Τζώρτζη; Θα καταφέρει κάποιος να σταματήσει τον γάμο της Βαλέριας και του Ηλία;

Όλα όσα θα δούμε αύριο 10/11 στην σειρά

Σήμερα γάμος γίνεται, και η Φιλιώ είναι αποφασισμένη να δει τον Ηλία να παντρεύεται, για να βάλει τελεία και παύλα σε ό,τι είχαν οι δυο τους. Ο Σώτος, πάλι, είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να κάνει πισωγύρισμα, όσο κι αν προσπαθούν ο παπάς με τον Θύμιο να την πείσουν να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον μπακάλη.

Ο Κανέλλος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να ρίξει τον Τζώρτζη στα μάτια της Χρύσας και αποφασίζει να οργανώσει ψεύτικη ληστεία με τη βοήθεια μιας… κότας, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να διεκδικήσει τον Σώτο. Ο Πετράν, πάλι, έχει αποφασίσει να πάρει την Κατερίνα για μίνι απόδραση στην Αθήνα, αλλά «σκοντάφτει» στην Τούλα. Παρά τις αντιρρήσεις του χωριού και τις προσπάθειες της Ζαφείρως να εμποδίσει τον γάμο, η Βαλέρια γίνεται κυρία Μαργαρίτη κι έχει… πολύ μεγάλα σχέδια για τον Πλάτανο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (8/11): Σε απόγνωση ο παπάς! Δεν μπορεί να εμποδίσει τον γάμο της Βαλέριας

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (7/11): Μια υποψηφιότητα και ένας χωρισμός πέφτουν σαν βόμβα στο χωριό