Από Ελένη Μήτση

Μια εβδομάδα με νέα και απολαυστικά επεισόδια ξεκινάει και για τη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο και έτσι τη Δευτέρα 7/11 αναμένεται να δούμε άλλον έναν βόμβα χωρισμό στο χωριό...

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' τη Δευτέρα 7/11

Τα γενέθλια του Παναγή καταλήγουν σ’ ένα μεγάλο φιάσκο, με το ζευγάρι μας να ανταλλάσσει βαριές κουβέντες και την Κατερίνα να παίρνει τους δρόμους εκτός εαυτού. Ο Ηλίας, πάλι, έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί τη Βαλέρια, με παπά και με κουμπάρο και τίποτα δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη, παρόλο που ο παπάς μας κάνει φιλότιμες προσπάθειες. Γνώμη δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει ούτε η Χρύσα για τον Κανέλλο όμως, αφού τον βλέπει να φιλιέται με το Ποταμάκι και παθαίνει ταράχουλο.

Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής με την Αγγέλα έχουν τα δικά τους βάσανα στην Αθήνα, με την τραγουδιάρα μας να είναι αποφασισμένη να κάνει… υψηλές γνωριμίες. Τι θα κάνει ο Εγκέφαλος, όταν μάθει πως ο Θοδωρής είναι εγγονός του Βαγγέλα;

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά την Τρίτη 8/11

Η Κατερίνα περνάει τη μέρα της με τον Πετράν, για ακόμη μια φορά, ενώ η Σύλβια περνάει στην αντεπίθεση και επιμένει να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του χωριού. Το «κακό» είναι πως κανείς δεν συμμερίζεται το όραμά της για έναν νέο εναλλακτικό Πλάτανο, πλην της Καλλιόπης.

Η Μάρμω είναι αποφασισμένη να βρει τον αδερφό του Βαγγέλα και ο Σώτος φοβάται για το πώς θα αντιδράσει ο Εγκέφαλος. Ο παπάς πάλι, παρά τις προσπάθειές του να βάλει φρένο στον γάμο του Ηλία και της Βαλέριας, δεν τα καταφέρνει και είναι σε απόγνωση. Κι ενώ όλα δείχνουν πως τα γενέθλια του Παναγή πήγαν κατά διαόλου, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο δασονόμος μας θα διαπιστώσει ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (3/11): Ο Κάπελας παγιδεύει την Ανανιάδη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (1/11): Σε σοβαρό δίλλημα η Χρύσα - Ποιον θα παντρευτεί;