Από Ελένη Μήτση

Ένα απολαυστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 2/11 στη σειρά Παγιδευμένοι, καθώς ο Δημήτρης και η Άννα ήρθαν αρκετά πιο κοντά, από όσες σκηνές είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Καθώς λοιπόν, ο εισαγγελέας βγήκε από το μπάνιο συνάντησε την δικηγόρο και μάλιστα προσπάθησε να την φιλήσει, τη στιγμή που ο Ανδρέας κάλεσε στο τηλέφωνο και τα χάλασε όλα. Σε κάθε περίπτωση το κοινό του twitter ξετρελάθηκε με τη σκηνή αυτή, κάνοντας μοναδικά σχόλια για τη χημεία τους (δείτε εδώ τις εξελίξεις με τη φυλάκιση του Άγγελου).

Οι αντιδράσεις στο twitter για το τετ - α - τετ του Δημήτρη και της Άννας

Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Το κοινό δε σταματά να σχολιάζει τις κοινές σκηνές της Άννας και του Δημήτρη στους Παγιδευμένους και έτσι σύντομα, η νεαρή κοπέλα θα βρει το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά στον Εισαγγελέα για τα συναισθήματά της.

Η ομολογία του Άγγελου ότι ο πατέρας του κι όχι εκείνος σκότωσε τη Μυρτώ, έχει πέσει σαν βόμβα και έχει συγκλονίσει τους πάντες. Μάλιστα η επιβεβαίωση της κατάθεσης από την Υβόννη έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον τους κι από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατήγορου.

Κάπως έτσι, η Άννα και ο Δημήτρης, μέσα στη δίνη των ερευνών, έρχονται πιο κοντά. Για πρώτη φορά είναι έτοιμοι να παραδεχθούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο, οι άμυνες της Άννας την κρατούν και πάλι μακριά του. Τα πάντα θα αλλάξουν όμως για τους δυο τους, όταν ο γάμος τους αρχίσει να γίνεται γνωστός (δείτε εδώ ποιος θα το μάθει).

Άννα Δημήτρης Παγιδευμένοι

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η νεαρή κοπέλα θα παραδοθεί στον έρωτά της για τον Δημήτρη και έτσι θα του αποκαλύψει πως αυτό που ξεκίνησε σαν ψέμα, έχει γίνει για εκείνη πραγματικότητα.

Μπορεί πολλοί να περίμεναν ότι ο Δημήτρης θα ξετρελαθεί με την είδηση, ωστόσο αμέσως μένει σε απόσταση και αποκαλύπτει στην Άννα, πως ο πατέρας του, ο Σπύρος ήταν αυτός που έκλεισε στην φυλακή τον Κοσμά και της τον στέρησε για όλα αυτά τα χρόνια.

Η Άννα σοκάρεται με αυτό που μαθαίνει και δεν μπορεί να το διαχειριστεί, ενώ ψάχνει να βρει απαντήσεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Κεντάει πάλι απόψε...» - Οι αντιδράσεις στο twitter με το ξέσπασμα του Σταύρου στον Άγγελο

Μοντέρνο σε σκούρες αποχρώσεις - Το σπίτι του Μιχάλη Λεβεντογιάννη από τους «Παγιδευμένους»