Από TV24 Team

Όπως σας έχει ήδη αποκαλύψει το περιοδικό Tivi Σίριαλ για τη Γη της Ελιάς, η Χάιδω με τη Μαργαρίτα γίνονται μάρτυρες ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι την Ολυμπία και τον Παναγιώτη, ο οποίος εργάζεται στα κτήματα των Στεφανέων.

Τόσο η Χάιδω όσο και η Μαργαρίτα γίνονται έξαλλες με αυτό που έγινε μπροστά στα μάτια τους και προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγείλει τον Παναγιώτη (Γιώργης Βασιλόπουλος), τον σύζυγό της: «Είναι δυνατόν να τον αφήνεις έτσι; Κορίτσι μου, αν δεν το καταγγείλεις, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να σε χτυπάει. Μην κάνει και τίποτα χειρότερο», την προειδοποιούν.

Γη της Ελιάς περιουσία Στεφανέων

Η κοπέλα όμως είναι τόσο τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει: «Σας παρακαλώ μη με πιέζετε, δεν μπορώ να το κάνω, δεν τον ξέρετε τον Παναγιώτη, φοβάμαι μη με σκοτώσει», τους απαντάει. Στο μεταξύ η Χάιδω που δεν μπορεί να ανεχτεί αυτή τη συμπεριφορά, πόσω μάλλον από τον εργάτη της, αποφασίζει να δράσει και απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο: «Μάζεψέ τα και φύγε και μη σε ξαναδώ μπροστά μου», του τονίζει. Εκείνος έξαλλος ξεσπά βίαια στην Ολυμπία, τη βρίζει και τη χτυπάει άσχημα, ενώ στη συνέχεια, βάζει φωτιά στα χωράφια των Στεφανέων (δείτε εδώ τι αλλαγή θα γίνει στην προβολή του αποψινού επεισοδίου).

Πυροβολισμοί στο σπίτι της Αθηνάς στη Γη της Ελιάς

Σύμφωνα λοιπόν με το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tivi Σίριαλ και της Μαρίας Μεταξητινού, η φωτιά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Στεφανέα. Όλοι ξέρουν ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν. Ωστόσο, ο Φίλιππος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον Κουράκο ότι υποψιάζεται τον Παναγιώτη για δολιοφθορά.

Ο Παναγιώτης δεν μπορεί να δεχτεί τη φυγή της Ολυμπίας. Αρπάζει ένα όπλο και μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αθηνάς, όπου διαμένει η σύζυγός του, αιφνιδιάζοντας τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα που βρίσκονται εκεί. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ειδοποιούνται και φτάνουν στο σημείο την ώρα που ακούγονται πυροβολισμοί. Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθηνά, τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα, οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή τη σκότωσε ο άντρας της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη τη ελιάς βόμβα : Η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Γη της ελιάς: «Η σιάξη έγινε επιτέλους» - Ένα και ένα τα σχόλια στο twitter για τη συνάντηση Φίλιππου και Στέφανου