Από Ελένη Μήτση

Οι έρωτες, που πρόκειται να ευοδώσουν στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς θα είναι πάνω από έναν, με το κοινό να περιμένει πως και πως να δει επιτέλους κοντά τον Κουράκο με την Ευτυχία.

Η χημεία τους είναι δεδομένη και για αυτόν τον λόγο, η παραγωγή φρόντισε να γράψει ένα νέο και άκρως ερωτικό τραγούδι για τον έρωτα αυτό. Η μαγική φωνή της Ελένη Ζιώγα ερμηνεύοντας το ''Και ας μου λένε'' θα ταξιδέψει το ζευγάρι και σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό...(δείτε εδώ τον χωρισμό βόμβα, που πέσει στη Μάνη).

Οι στίχοι του νέου τραγουδιού για τον έρωτα του Κουράκου και της Ευτυχίας

Κι ας μου λένε πως έχω θέμα / Πως γι’ αλήθεια ζω το ψέμα / Μες στους δρόμους πως γυρνάω / Και παραμιλάω στα φαντάσματα μου εμπρός / Κι ας μου λένε να το πιστέψω/ Κι ότι σ’ έχασα ν’ αντέξω / Φίλη μου εμένα η τρέλα/ Κι όσοι μου λεν να γίνω άνθρωπος νεκρός, μα λογικός, τραγουδά η Ασπασία Στρατηγού.

View this post on Instagram

A post shared by gitiselias (@gitiselias_fans)

Ο Κουράκος παίρνει διαζύγιο

Πολλοί θα είναι από ότι φαίνεται οι χωρισμοί στα νέα επεισόδια στη Γης της ελιάς (δείτε ποιοι φτάνουν στο πρόωρο τέλος), όπως αποκαλύφθηκε και από το αποκλειστικό απόσπασμα του Πάμε Δανάη τη Δευτέρα 7/11.

Έτσι λοιπόν, ο Κουράκος και η Ιουλία όσο και αν προσπαθούν να λύσουν διαφορές και ζητήματα, που τους απασχολούν αποφασίζουν να χωρίσουν με κύριο λόγο αυτό της γέννησης ενός παιδιού.

Ο Γιώργης πιέζει την Ιουλία να κάνει εξωσωματική με εκείνη να είναι ανένδοτη και πλέον, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εκείνους από το να μείνουν χωριστά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς σοκ: Η Χάιδω θύμα ξυλοδαρμού!

Σοκ στη Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο