Από Ελένη Μήτση

Η νέα σειρά του Mega ''Μαύρο ρόδο'' είναι από πρώτα σίριαλ στις προτιμήσεις του κόσμου, αφού τόσο η πλοκή όσο και οι ηθοποιοί, που απαρτίζουν το καστ είναι πολύ ταλαντούχοι.

Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν, βλέπουμε και τον φίλο του Πέτρου, τον Παναγιώτη, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης. Αυτό που δεν ξέραμε και είναι ωστόσο γεγονός είναι πως ο ηθοποιός έχει έναν δίδυμο αδερφό τον Γιάννη, ο οποίος είναι και εκείνος ηθοποιός και μάλιστα τον έχουμε δει στο Ελλάδα έχεις ταλέντο (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς).

Ο δίδυμος αδερφός του Μιχάλη Αρτεμισιάδη

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη

Ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης είναι νεαρός Έλληνας ηθοποιός. Είναι 25 ετών. Κατάγεται από τη Βέροια. Ζει μόνιμα στην Αθήνα. Έχει έναν δίδυμο αδερφό τον Γιάννη. Έχει σπουδάσει σε δραματική σχολή. Ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του «Πειραϊκού συνδέσμου». Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι η παράσταση Απόψε αυτοσχεδιάζουμε (2018).

Τηλεοπτικά τον έχουμε δει στη σειρά “Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου” του Μανούσου Μανουσάκη. Επίσης πήρε μέρος στον “Όρκο” που προβλήθηκε από την ΕΡΤ. Φέτος ενσαρκώνει τον Παναγιώτη στη δραματική σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο”. O λογαριασμός του στο Facebook είναι Μιχάλης Αρτεμισιάδης.

Μιχάλης Αρτεμισιάδης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Απαιτεί να μάθει γιατί τον παράτησε! Η Γιάννα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μπόγρη

"Βόμβα" στο Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βλέπει Πέτρο & Ελισάβετ να φιλιούνται!