Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο καιρό μετά την επανασύνδεσή τους στη Γη της Ελιάς, ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη θα ξεκινήσουν τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Ήδη έχουν κλείσει την κουμπαριά με τη Βασιλική και τον Φίλιππο, ενώ δεν αργεί η μέρα που θα φάμε κουφέτα.

Το αγαπημένο ζευγάρι κανονίζει λοιπόν να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι του μέλιτος στην Ελβετία. Ο Δημοσθένης το μαθαίνει και κάνει τα πάντα για να τους το χαλάσει.

Πού θα ταξιδέψει η Γη της Ελιάς

Ο Κωνσταντίνος ωστόσο είναι διατεθειμένος να αφήσει τίποτα να του χαλάσει την ευτυχία που ζει με την Ισμήνη και έτσι οργανώνει από την αρχή το ταξίδι του μέλιτος, αυτή τη φορά, στη Μάλτα.

Όπως ανέφερε λοιπόν η εκπομπή Πάμε Δανάη, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Μάξιμος Μουμούρης και η Αντωνία Χαραλάμπους, σε λίγο καιρό θα ταξιδέψουν στην πανέμορφη χώρα για τα γυρίσματα.

Αυτό θα είναι το δεύτερο ταξίδι για φέτος, αφού όπως θα δούμε οι Καπερνάροι ταξιδεύουν Ισπανία (δείτε εδώ τι θα γίνει ανάμεσα στον Φίλιππο και τον Στέφανο), ενώ όπως αποκάλυψε η εκπομπή, θα υπάρξει ένα ακόμα.

Τι θα γίνει όμως με τη Χάιδω και τον Λυκούργο;

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, η Χάιδω, που έχει μετανιώσει για τη στάση της απέναντι στον Λυκούργο, κάνει μια σπασμωδική κίνηση και δημοσιεύει την αγγελία του γάμου της με τον Λυκούργο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν.

H κίνησή της, ωστόσο, δεν θα έχει τα θεμιτά αποτελέσματα, καθώς ο Λυκούργος γίνεται έξαλλος: «Ποιος σου είπε ότι θέλω να σε παντρευτώ, Χάιδω; Πάει το πουλάκι, πέταξε και κακώς πήρες αυτή την πρωτοβουλία. Τι δηλαδή, με έχεις σιγουράκι;», είναι τα λόγια του.

Γη της Ελιάς Λυκούργος Χάιδω επανασύνδεση

Τελικά, ο Λυκούργος κάνει πίσω, συγχωρεί τη Χάιδω και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Ωστόσο αποφασίζουν από κοινού να προχωρήσουν έτσι: «Λοιπόν, για να εξηγούμαστε, πολιτικός γάμος δεν θα γίνει και έληξε εδώ το θέμα», της ξεκαθαρίζει ο Λυκούργος και αυτή συμφωνεί, ωστόσο σύντομα τα πράγματα για την οικογένειά της πρόκειται να είναι πολύ δύσκολα (δείτε εδώ τι θα τους συμβεί).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Οι πρώτες καυτές ερωτικές σκηνές Αντιγόνης και Άρη

Γη της Ελιάς: «Επιτέλους βγαίνει η Κουινάρα!» - Η Αθηνά είναι αθώα και "γκρέμισε" το Twitter