Από Ελένη Μήτση

Σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό, πως τα ένοχα μυστικά στους Παγιδευμένους δεν έχουν σταματήσει και φυσικά δεν έχουν αποκαλυφθεί όλα, με κύριο εκείνο, που έχει κρύψει ο Σταύρος (δείτε το εδώ).

Έτσι λοιπόν, στο σημερινό 8/11 επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε θα δούμε τον Δημήτρη να στριμώχνει τον Σταύρο ρωτώντας τον: «Εσύ δεν έχεις κάνει λάθη; Ξέρω πως το βράδυ του φόνου ήσουν με τον Χατζή. Η σιωπή σου προς απάντησή μου; Ξεπουλήθηκες και εσύ στον Χατζή ε;. Τότε πως εκείνο το βράδυ το βράδυ χάθηκε μια γνωμάτευση από το νοσοκομείο, γιατί πες μου τι είχες να κερδίσεις»;

Απόσπασμα από το σημερινό 8/11 επεισόδιο των Παγιδευμένων

Ο Άγγελος χάνει το μυαλό του στη φυλακή

Μπορεί όλο αυτόν τον καιρό ο Άγγελος στους Παγιδευμένους να προσπαθούσε να δείξει ένα πιο προσιτό και καλό πρόσωπο, ωστόσο ο αληθινός του χαρακτήρας θα αρχίσει να φαίνεται από τώρα που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της Μυρτώς.

Ο εγκλεισμός του Άγγελου στο κελί του θα αρχίζει να «παίζει» με το μυαλό του, ενώ την ίδια στιγμή, ένα ένα τα μυστικά για τη νύχτα του φόνου της Μυρτώς θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα.

Συνεργός του Άγγελου, ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του. Κι αυτό είναι η Κλειώ, η θεία του και αδελφή του Αλέκου. «Σε κάλεσα για να με βοηθήσεις. Θέλω να γίνεις δικηγόρος μου και να με βγάλεις από εδώ. Δεν έχω να σου δώσω δεκάρα τσακιστή αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις εκδίκηση από τον πατέρα μου», της λέει, κι εκείνη δέχεται.

Παγιδευμένοι Άγγελος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι Spoiler: Η εκδίκηση και τα ραβασάκια φωτιά μέσα από τις φυλακές

«Ρεεε ο Δημήτρης πονάει...» - Ξέσπασε το twitter με την απόρριψη της Άννας στους Παγιδευμένους