Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο εισαγγελέας Μαρκέτος στους Παγιδευμένους, είναι αδιαμφησβήτητα ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες στην σειρά, και κάθε φορά το κοινό παραληρεί στο Twitter με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, (δείτε εδώ τα απίστευτα σχόλιά των χρηστών για εκείνον σε σκηνή με την Άννα) όχι μόνο για το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά και για την γοητεία του, που σύμφωνα με τους χρήστες είναι διάχυτη!

Σήμερα λοιπόν, την Τρίτη 8/11 ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει την ονομαστική του γιορτή, και στο Twitter επικράτησε ένας χαμός με ευχές προς το πρόσωπό του, οι περισσότερες από αυτές...επικές! Δείτε επίσης την τραγική ιστορία που παραλίγο να του κοστίσει με την υγεία του...

Πανικός στο Twitter με τις ευχές για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Μοντέρνο σε σκούρες αποχρώσεις το σπίτι του

Η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 αποτελεί μία από τις μεγάλες επιτυχίες της φετινής σεζόν μιας και μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να σκαρφαλώσει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Ρόλο σε αυτό έπαιξε φυσικά και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης που πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Δημήτρη Μαρκέττου.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι, σπάνια βλέπουμε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Εξαίρεση φυσικά σε αυτόν τον κανόνα του αποτελούν τα στιγμιότυπα με τους τετράποδους φίλους του. Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και έτσι πολύ συχνά απαθανατίζει τις στιγμές που περνάει μαζί τους μέσα στο σπίτι του (δείτε εδώ ποια είναι η συνήθειά του στα γυρίσματα της σειράς).

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o χώρος του είναι πολύ απλός, με μίνιμαλ διακόσμηση και σκούρες αποχρώσεις.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης γάτεςΜιχάλης Λεβεντογιάννης σπίτιΜιχάλης Λεβεντογιάννης Παγιδευμένοι

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης - Η ανάρτηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στο instagram

Παγιδευμένοι: «Ντύθηκα, στολίστηκα και περιμένω τον Λεβεντογιάννη» - Οργίασε το Twitter με τον κουστουμάτο Εισαγγελέα