Από Έπη Τρίμη

Ο Άγγελος που έχει ήδη προφυλακιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», δεν φαίνεται να έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Θέλει να εκδικηθεί όσους τον κατέστρεψαν και γι’ αυτό ετοιμάζει να στείλει «ραβασάκια – φωτιά» μέσα από τα σίδερα της φυλακής. Η μοναδική επιθυμία του Άγγελου στον παρόντα χρόνο είναι να καταστρέψει τις δύο οικογένειες που τον πολεμούν. (Διαβάστε εδώ πώς αντέδρασε το τηλεοπτικό κοινό της σειράς «Παγιδευμένοι» στο Twitter).

Η «επανασύνδεση» του Δημήτρη και της Άννας

Αν και ο Δημήτρης και η Άννα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, τελικώς θα έρθουν πάλι κοντά εξαιτίας του Άγγελου που είναι ο δολοφόνος της Μυρτούς και είναι στη Φυλακή.

Τα σταλμένα ραβασάκια

Τα ραβασάκια που θα σταλούν είναι μόνο η αρχή, στη σειρά «Παγιδευμένοι», καθώς ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να τους καταστρέψει ολοκληρωτικά ακόμη και μέσα από τη φυλακή.

Το ένα ραβασάκι ο Άγγελος το στέλνει στην Άννα και τον Δημήτρη. Μέσα σε αυτό, αναγράφεται σε πλήρη ανάλυση η παράνομη κίνησή τους να κλέψουν τις οδοντόβουρτσες από το σπίτι του καθηγητή. Αυτό , βέβαια, είναι κάτι που ήδη είχε αποκαλύψει η Άννα στον Άγγελο, όταν έκαναν ακόμη παρέα. Εάν το μυστικό έρθει στο φως, θα ασκηθεί ποινική δίωξη στον εισαγγελέα και την δικηγόρο!

Το δεύτερο ραβασάκι στέλνεται στον Θοδωρή, στο οποίο αναγράφεται πως την ημέρα της αποφυλάκισής του, ο νεαρός έκανε μία βόλτα με τον Κοσμά ο οποίος από τότε έχει εξαφανισθεί από προσώπου γης.

Το τρίτο ραβασάκι πηγαίνει στον Αλέκο πατέρα του Άγγελου. Μέσα σε αυτό δεν αναγράφεται τίποτα, απλώς στέλνεται το πλαστό πτυχίο νομικής, που έχει στα χέρια του εδώ και χρόνια.

Όπως είναι λογικό πρωταγωνιστές της σειράς «Παγιδευμένοι» λαμβάνουν τα μηνύματα του Άγγελου και τρομοκρατούνται.

Ποια θα είναι η αντίδραση της Άννας; Ο Δημήτρης δε φεύγει λεπτό από το πλευρό της.. Μία νέα περιπέτεια ξεκινά για όλους

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι εξελίξεις (8/11): Σοκ! Ο Άγγελος τρομοκρατεί τους πάντες με το σχέδιο εκδίκησης

Η ανακοίνωση που εκτοξεύει τους Παγιδευμένους - Πρώτη η σειρά στο γυναικείο κοινό