Από Έπη Τρίμη

Στους «Παγιδευμένους», την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, το μυστικό του Σταύρου σχετικά με το πού βρισκόταν το βράδυ του φόνου της Μυρτούς βγαίνει στην επιφάνεια και αποκαλύπτεται.(Δείτε εδώ πότε θα σταματήσει και πότε θα αρχίσει ξανά).

Πώς αντέδρασε το τηλεοπτικό κοινό της σειράς «Παγιδευμένοι» στο Twitter

Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να νιώθει στο πετσί του ό,τι συμβαίνει στη σειρά. Έτσι, για ακόμη μια φορά το Twitter πήρε φωτιά και τα σχόλια για τη σειρά «Παγιδευμένοι» έπεφταν σωρηδόν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι funs της σειράς θύμωσαν με την Άννα για το φέρσιμό της στον Δημήτρη, αν και γνωρίζουν ότι και αυτή κρύβει τα αισθήματά της για τον εισαγγελέα, ενώ ελπίζουν στη βοήθεια του Ανδρέα για να έρθει και πάλι το ζευγάρι πιο κοντά.

Δείτε τα tweets

Το τραγικό φινάλε της σεζόν

Το τέλος της σεζόν για την σειρά Παγιδευμένοι, που έχει ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό, θα είναι συγκλονιστικό και θα το βρείτε μόνο εδώ! Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Άγγελο, που γνωρίζει τα μυστικά όλων και τους εκβιάζει τον καθένα χωριστά μέσω της Κλειούς. Την ίδια στιγμή οι δυσκολίες φέρνουν την Άννα και τον Δημήτρη πιο κοντά.

Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Άγγελο, μέσω της Κλειούς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. Τους δίνει διορία μέχρι τις 6 το απόγευμα της επόμενης μέρας να αποκαλύψουν όλα όσα κρύβουν. Η Άννα πρέπει να παραδεχτεί στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η αδελφή της ήταν ανήθικος χαρακτήρας και ότι ο Άγγελος έπεσε θύμα της. Ο Δημήτρης πρέπει να ομολογήσει στην Άννα ότι ο πατέρας του, ο Σπύρος, ήταν εκείνος που έβαλε τον δικό της πατέρα, Κοσμά, άδικα στη φυλακή και πως εκείνος το γνώριζε. Ο Σπύρος συγκάλυψε τον φόνο του Κοσμά που έκανε ο Θοδωρής. Ο Θοδωρής με τη σειρά του πρέπει να ομολογήσει τον φόνο του Κοσμά.

Ο Σταύρος έχει και εκείνος ένα κρυμμένο μυστικό που αφορά στην αδελφή του, η οποία συγκάλυψε μια δικαστική απόφαση την οποία εκδίκασε η ίδια. Ο Αλέκος βρίσκεται επίσης σε δεινή θέση αφού ο γιος του τον απειλεί να αποκαλύψει ότι το πτυχίο Νομικής του είναι πλαστό. Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι έχει μια κόρη, κάτι που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα και ο Άγγελος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αποκαλύψει στο παιδί του ότι είναι ο πραγματικός του γονιός, θα το κάνει ο ίδιος. Όλοι είναι σοκαρισμένοι καθώς ξέρουν πως αν δεν κάνουν αυτό που τους ζητάει, κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο θα πάθει κακό. Άννα και ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από τη νέα αυτή απειλή. Θα καταφέρουν να σταματήσουν τον Άγγελο; Και ενώ τα πράγματα φαίνονται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, η Άννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Η άγνωστη σχέση της Ναταλί Κάκκαβα με την αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι - Ηθοποιός από τους Παγιδευμένους χώρισε μετά από 1 χρόνο σχέσης