Από Ελένη Μήτση

Δεν είναι λίγα όσα θα δούμε την Τρίτη 8/11 στη σειρά ''Η δική μας οικογένεια'' με την Αγγελική να έχει έρθει κοντά με τον Δημήτρη με αποτέλεσμα να παρακολουθεί διακαώς τις κινήσεις του μερικές από τις οποίες δεν του αρέσουν καθόλου...

Οι εξελίξεις της Τρίτης 8/11 για τη Δική μας οικογένεια

Αφού ο Δημήτρης κρύβει από τον Αντρέα ότι τα δάνεια τα πήρε ο Σέργιος, αυτός θεωρεί υπεύθυνο αυτόν και δεν θέλει να τον δει στα μάτια του. Μην μπορώντας να τα βρει με το Μιχάλη, η Μυρτώ καταλήγει να λέει τον πόνο της στον Παύλο. Η Νεφέλη χρησιμοποιεί το Στέφανο για να κάνει τον Ορέστη να ζηλέψει αλλά καρφώνεται και ο Στέφανος δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι.

Η Μάρθα βρίσκει τρόπο να περάσει η Ειρήνη το βράδυ στο σπίτι των Μακρή με τον Δημήτρη. Μετά από τον καβγά με τη Νεφέλη, η Αγγελική σπάει και αποκαλύπτει την αλήθεια στον πατέρα της.

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τετάρτη 9/11

Οι απειλές και οι προσβολές του Ανδρέα γίνονται ακόμα πιο έντονες αλλά ο Δημήτρης έχει πάρει την απόφασή του να μην αποκαλύψει ότι το δάνειο το είχε πάρει ο Σέργιος θέλοντας έτσι να προστατεύσει τη μνήμη του φίλου του. Και η Αγγελική από την άλλη, αποφασίζει να μην αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στον πατέρα της σχετικά με την Νεφέλη και του λέει ψέματα για τις επόμενες κινήσεις της. Το σχέδιο τώρα της Μάρθας, για να φέρει πιο κοντά την κόρη της με τον Δημήτρη, παίρνει εντελώς άλλη τροπή από εκείνη που είχε υπολογίσει.

Παράλληλα η Φωτεινή, βρίσκει τη Μυρτώ, ελαφρώς ζαλισμένη από το αλκοόλ στο σπίτι του πατέρα της. Η Νεφέλη, είναι ακόμα πιο μπλεγμένη συναισθηματικά μετά το φιλί που της έδωσε ο Στέφανος. Για εκείνον ή τον Ορέστη τελικά χτυπά πιο δυνατά η καρδιά; Στην εταιρία τώρα, η Φανή θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη, ακούγοντας ένα τηλεφώνημα του Διονύση. Όμως πιο δυσάρεστη θα είναι η έκπληξη που θα αντιμετωπίσει η Αγγελική, στο σπίτι των Μακρήδων. Και όσο η Αγγελική θα προσπαθεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τη γνωρίσαμε σε κορυφαία σειρά του Mega - Αγαπημένη ηθοποιός εισβάλλει στη ''Δική μας οικογένεια''

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (7-11/11): Ο Δημήτρης πηγαίνει ταξίδι με την Ειρήνη - Αντικρύζει κάτι που δεν περίμενε στην επιστροφή