Από Ελένη Μήτση

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει η σειρά ''Η δική μας οικογένεια'' τη Δευτέρα 7/11 και μάλιστα πολύ απολαυστικό, αφού μετά το φιλί του Δημήτρη και της Ειρήνης εκείνος θα προσπαθήσει να έρθει και με την Αγγελική πιο κοντά...

Όλα όσα θα δούμε την Δευτέρα 7/11 στη Δική μας οικογένεια

Μετά το φιλί με την Αγγελική, ο Διονύσης δεν μπορεί να τη βγάλει απ' το μυαλό του. Το επόμενο πρωί, αποφασίζει να την επισκεφτεί στη δουλειά της και να της κάνει έκπληξη μ' ένα μπουκέτο λουλούδια. Μόνο που η Αγγελική έχει αργήσει να φτάσει στο σπίτι των Μακρή και αντί γι' αυτήν, τον υποδέχεται ο Δημήτρης.

Βλέποντας τα λουλούδια και ακούγοντας τον Διονύση να του περιγράφει το φιλί που αντάλλαξαν, ο Δημήτρης κατακλύζεται από ζήλια. Το ίδιο όμως παθαίνει και η Αγγελική όταν μαθαίνει από την Ευδοκία ότι η σχέση του Δημήτρη με την Ειρήνη προχωράει. Και μπορεί η Αγγελική και ο Δημήτρης, ως ενήλικες που είναι, να καταφέρνουν να χαλιναγωγούν κάπως τη ζήλεια τους, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη Νεφέλη που όταν βλέπει τον Ορέστη μαζί με τη Σόνια, ξεσπάει άσχημα στην Αγγελική.

Χωρίς να γνωρίζει ότι πληγώνει την ίδια της τη μητέρα... Παράλληλα, ενώ οι σχέσεις του Αντρέα με τον Δημήτρη δείχνουν να βελτιώνονται πολύ, ο Αντρέας θα μάθει κάτι που θα φέρει νέα σύννεφα.

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τρίτη 8/11

Αφού ο Δημήτρης κρύβει από τον Αντρέα ότι τα δάνεια τα πήρε ο Σέργιος, αυτός θεωρεί υπεύθυνο αυτόν και δεν θέλει να τον δει στα μάτια του. Μην μπορώντας να τα βρει με το Μιχάλη, η Μυρτώ καταλήγει να λέει τον πόνο της στον Παύλο. Η Νεφέλη χρησιμοποιεί το Στέφανο για να κάνει τον Ορέστη να ζηλέψει αλλά καρφώνεται και ο Στέφανος δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι. Η Μάρθα βρίσκει τρόπο να περάσει η Ειρήνη το βράδυ στο σπίτι των Μακρή με τον Δημήτρη. Μετά από τον καβγά με τη Νεφέλη, η Αγγελική σπάει και αποκαλύπτει την αλήθεια στον πατέρα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (28/10): Η Αγγελική πιάνει τον Δημήτρη στα πράσα με την...

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (2/11): H Aγγελική ακούει καταλάθος το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη