Από Ελένη Μήτση

Με συνταρακτικές και ταυτόχρονα πολύ απολαυστικές εξελίξεις επιστρέφει αυτήν την εβδομάδας (7-11/11) η σειρά ''Η δική μας οικογένεια'' με τον Δημήτρη να έχει μπερδέψει ερωτικά, επαγγελματικά και οικογενειακά σε μεγάλο βαθμό (δείτε εδώ την ηθοποιό, που εισβάλλει στη σειρά).

Οι εξελίξεις της εβδομάδας (7-11/11) για τη Δική μας οικογένεια

Δευτέρα 7/11

Το ίδιο όμως παθαίνει και η Αγγελική όταν μαθαίνει από την Ευδοκία ότι η σχέση του Δημήτρη με την Ειρήνη προχωράει. Και μπορεί η Αγγελική και ο Δημήτρης, ως ενήλικες που είναι, να καταφέρνουν να χαλιναγωγούν κάπως τη ζήλεια τους, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη Νεφέλη που όταν βλέπει τον Ορέστη μαζί με τη Σόνια, ξεσπάει άσχημα στην Αγγελική. Χωρίς να γνωρίζει ότι πληγώνει την ίδια της τη μητέρα…

Παράλληλα, ενώ οι σχέσεις του Αντρέα με τον Δημήτρη δείχνουν να βελτιώνονται πολύ, ο Αντρέας θα μάθει κάτι που θα φέρει νέα σύννεφα σε όλη την οικογένεια Μακρή!

Τρίτη 8/11

Αφού ο Δημήτρης κρύβει από τον Αντρέα ότι τα δάνεια τα πήρε ο Σέργιος, αυτός θεωρεί υπεύθυνο αυτόν και δεν θέλει να τον δει στα μάτια του. Μην μπορώντας να τα βρει με το Μιχάλη, η Μυρτώ καταλήγει να λέει τον πόνο της στον Παύλο. Η Νεφέλη χρησιμοποιεί το Στέφανο για να κάνει τον Ορέστη να ζηλέψει αλλά καρφώνεται και ο Στέφανος δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι.

Η Μάρθα βρίσκει τρόπο να περάσει η Ειρήνη το βράδυ στο σπίτι των Μακρή με τον Δημήτρη. Μετά από τον καβγά με τη Νεφέλη, η Αγγελική σπάει και αποκαλύπτει την αλήθεια στον πατέρα της.

Τετάρτη 9/11

Οι απειλές και οι προσβολές του Ανδρέα γίνονται ακόμα πιο έντονες αλλά ο Δημήτρης έχει πάρει την απόφασή του να μην αποκαλύψει ότι το δάνειο το είχε πάρει ο Σέργιος θέλοντας έτσι να προστατεύσει τη μνήμη του φίλου του. Και η Αγγελική από την άλλη, αποφασίζει να μην αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στον πατέρα της σχετικά με την Νεφέλη και του λέει ψέματα για τις επόμενες κινήσεις της. Το σχέδιο τώρα της Μάρθας, για να φέρει πιο κοντά την κόρη της με τον Δημήτρη, παίρνει εντελώς άλλη τροπή από εκείνη που είχε υπολογίσει.

Παράλληλα η Φωτεινή, βρίσκει τη Μυρτώ, ελαφρώς ζαλισμένη από το αλκοόλ στο σπίτι του πατέρα της. Η Νεφέλη, είναι ακόμα πιο μπλεγμένη συναισθηματικά μετά το φιλί που της έδωσε ο Στέφανος. Για εκείνον ή τον Ορέστη τελικά χτυπά πιο δυνατά η καρδιά; Στην εταιρία τώρα, η Φανή θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη, ακούγοντας ένα τηλεφώνημα του Διονύση. Όμως πιο δυσάρεστη θα είναι η έκπληξη που θα αντιμετωπίσει η Αγγελική, στο σπίτι των Μακρήδων. Και όσο η Αγγελική θα προσπαθεί.

Πέμπτη 10/11

Η Αγγελική νομίζει ότι η Ειρήνη κοιμήθηκε μαζί με τον Δημήτρη και δεν μπορεί να το χωνέψει. Ούτε πόσο πολύ την έχει επηρεάσει μπορεί να χωνέψει. Προσπαθεί να συγκεντρωθεί στο στόχο της που είναι ένας και μόνο: να βρίσκεται κοντά στην κόρη της κι ίσως μια μέρα να βρει το θάρρος να της αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Νεφέλη βρίσκεται κι αυτή σε ένταση αφού η σχέση του Ορέστη με τη Σόνια την έχει επηρεάσει κι αυτήν πολύ αρνητικά. Σκέφτεται μήπως να προχωρήσει με το Στέφανο αλλά τον πιάνει στα πράσα να φλερτάρει με την Πέρσα και απογοητεύεται κι από αυτόν. Η Αγγελική, απογοητευμένη κι αυτή απ’ το Δημήτρη, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με το Διονύση ενώ ο Αντρέας αποφασίζει να διακόψει τη σχέση του με την Καίτη. Η πιο χαρούμενη απ’ όλους είναι η Ειρήνη που βλέπει τη σχέση της με το Δημήτρη να προχωράει ακάθεκτη…

Παρασκευή 11/11

Ο Δημήτρης λείπει σε ταξίδι με την Ειρήνη κι ο Αντρέας εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να κάνει ένα πάρτι στο σπίτι. Πραγματικός του σκοπός είναι να ξεμοναχιάσει τη Φωτεινή που τον αποφεύγει, αλλά η Καίτη δεν σκοπεύει να τον αφήσει σε ησυχία. Η Σόνια είναι αποφασισμένη να ρίξει τον Ορέστη και η Νεφέλη τους βλέπει να έρχονται κοντά και κυριεύεται από τη ζήλια.

Πάρτι όμως κάνουν και οι μηχανικοί στο συνεργείο και ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με την ευτυχία της Μυρτώς και του Μιχάλη. Πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν επιστρέψει νωρίτερα και αντικρύσει τα παιδιά να χορεύουν τρελά στο σαλόνι του μαζί με την Αγγελική;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (3/11): Ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τα τεράστια χρέη του Σέργιου

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (4/11): Δημήτρης και Ειρήνη έρχονται πολύ κοντά