Από Πέννυ Μαστοράκου

Τελικά η Στέλλα από ότι φαίνεται στον Σασμόείτε εδώ όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά), δεν ξεμπέρδεψε με τον υπόκοσμο έπειτα από την περιπέτειά της με τον Καραπάνο, αλλά βάζει ξανά τον εαυτό της στον ύψιστο κίνδυνο, μιας και μπλέκει ακόμη μία φορά σε μονοπάτια που δεν αρμόζουν ούτε στην θέση της ούτε στον χαρακτήρα της, και όταν το καταλάβει, θα είναι πολύ αργά!

Η Στέλλα μπλέκεται με τον Ευθύμη και κινδυνεύει

Ο Ευθύμης σε όλους συστήνεται ως επιχειρηματίας, και πράγματι είναι, απλά κανείς δεν γνωρίζει τις δουλειές που κάνει, παρά μόνο ελάχιστα άτομα, ένα εκ των οποίων και ο Παύλος. Η Στέλλα λοιπόν ως δικηγόρος θα αναλάβει μία υπόθεσή του, ωστόσο τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά με αυτό, μιας και χωρίς να το καταλάβει θα βρεθεί εντελώς μπλεγμένη με τον υπόκοσμο.

Σασμό

Το καυτό spoiler της Ευγενίας Σαμαράς

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (7/11) η Ευγενία Σαμαρά, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της Στέλλας που έχει αναλάβει από πέρυσι στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA. (δείτε εδώ το πιο hot spoiler για τη δεύτερη σεζόν).

«Θα μπλέξει με τον υπόκοσμο, θα κινδυνεύσει η ζωή της, δε θα έχει να κάνει με καλούς ανθρώπους. Οι περιπέτειές της θα έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Αλεξανδρή (Ευθύμη). Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι η Στέλλα, δεν είναι κακή ή καλή. Δεν είναι μονοδιάστατη. Βλέπουμε έναν άνθρωπο αληθινό. Μια γυναίκα που θα φτάσει στο σημείο να υπερασπιστεί τον πρώην της, παρά τα όσα της έχει κάνει. Μου αρέσει αυτός ο χαρακτήρας», ανέφερε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός σοκ! Η Καλλιόπη ένα βήμα πριν την καρδιακή προσβολή

Σασμός spoiler: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος!» - Η Βασιλική θα μάθει για τον φονιά του Στεφανή