Από Έπη Τρίμη

Στο σημερινό επεισόδιο (8/11) από τη σειρά «Σασμός» που προβάλλεται από τη συχνότητα του Alpha το τηλεοπτικό κοινό θα ταυτιστεί με τους ήρωες καθώς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ τι θα συμβεί σε κάθε επεισόδιο).

Οι σημερινές εξελίξεις του Σασμού

Ο Μανόλης να νιώθει ότι έχει διώξει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του από τη στιγμή που μίλησε στον παπά, όμως όταν μαθαίνει από την Κατερίνα ότι εκείνος κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται. Πιστεύει ότι με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα και δεν ξέρει τι κινήσεις να κάνει για να το διορθώσει. Παράλληλα, στο σπίτι της Βασιλικής ξεκινάει η προετοιμασία του γάμου. Παντού ακούγονται γέλια και χαρές, τραγούδια και ευχές.

Η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Νικηφόρος την καμαρώνει. Η Στέλλα είναι στο πλευρό τους όπως και η Καλλιόπη, που από το δικό της σπίτι βοηθά τον γιο της να ντυθεί για δεύτερη φορά στη ζωή του γαμπρός και εύχεται αυτή τη φορά να μη σταθεί τίποτα εμπόδιο στον δρόμο του με τη Βασιλική. Η Αργυρώ εν τω μεταξύ, δεν έχει πάψει να σκέφτεται τον Αστέρη και τη διένεξη που είχε με τη μητέρα του, όταν νωρίτερα τους συνάντησε ξαφνικά. «Τι σκέφτεσαι, κορίτσι μου;

Πού είναι χαμένος ο λογισμός σου;», τη ρωτά ο Σταύρος όταν τη βλέπει να χαζεύει έξω από το παράθυρο χωρίς λόγο και εκείνη του απαντά πως είναι κουρασμένη. «Κρίμα. Κι εγώ σκεφτόμουν να πάρουμε τον Πετρή μας και να πάμε μια βόλτα που ο καιρός είναι τόσο καλός». Εκείνη του απαντάει «Καλύτερα όχι. Άλλη μέρα» και φεύγει από μπροστά του. Χώνεται στην ασφάλεια του δωματίου της και αφήνει τη σκέψη της και πάλι να ταξιδέψει στον παλιό αγαπημένο της.

Οι εικόνες που έζησε κοντά του περνούν από το μυαλό της καρέ-καρέ. Όμως και την επόμενη μέρα συνεχίζει να είναι χαμένη στις σκέψεις της και η Μαρίνα, όταν τη βλέπει, καταλαβαίνει αμέσως πού τρέχει ο λογισμός της. Δεν της λέει τίποτα, μόνο μιλά στον Αντώνη τονίζοντας πως ανησυχεί για την οικογένεια της κόρης της. «Μαρίνα, δεν νομίζω πως έχει νόημα να της μιλήσεις ή να την επιπλήξεις. Μεγάλο κορίτσι είναι, πρέπει να πάρει μόνη κάποιες αποφάσεις για τη ζωή της».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Άσε με να σε χαρώ λίγο...» - Το πρώτο βράδυ του Μαθιού και της Βασιλικής μετά τον γάμο τους

Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Μάρκου - Η Μαρίνα τα χάνει