Από Πέννυ Μαστοράκου

Τα πάνω κάτω και στο σημερινό επεισόδιο της Άγριας Γης, καθώς όλα σιγά σιγά βγαίνουν στο φως και η πραγματικότητα θα συντρίψει τους πάντες αλλά και θα ανατρέψει τις ζωές όλων (δείτε εδώ την απίστευτη δήλωσε μίας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς)! Ο Άρης βγαίνει εκτός εαυτού όταν ανακαλύψει ποιος κρυβόταν πίσω από το ψεύτικο DNA της Ελπίδας, και τότε ακολουθεί ένα ντόμινο αποκαλύψεων...

Μην χάσετε σήμερα στην Άγρια Γη

Ωστόσο η αποκάλυψη ψεμάτων κλονίζει σχέσεις και απειλεί το παρόν. Το ψεύτικο DNA της Ελπίδας οδηγεί σε σύγκρουση τον Αρη και τον Μιχάλη, ενώ ο Γρηγόρης αντιδράει έντονα για την κρυφή υιοθεσία του Στέφανου και η Αθηνά ταράζεται. Παράλληλα, όσο η Ελπίδα και ο Αρης απομακρύνονται, ο Στέφανος κερδίζει έδαφος.

Από την πλευρά του, ο Αρης αποφεύγει την Ολγα όσο μπορεί, ενώ ταυτόχρονα ο κλοιός γύρω της αρχίζει να σφίγγει, με την παρουσία του Φίλιππου Στάμου, αλλά και με τη «συμμαχία» άλλων εναντίον της.

Όλα όσα θα δούμε και στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/11

Ο Γιώργος λέει στον Θωμά πως βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να καταστρέψει την Ολγα. Ο Αρης είναι στενοχωρημένος που είδε την Ελπίδα και τον Στέφανο να έρχονται κοντά, αλλά κάνοντας μάθημα σ’ ένα παιδί στο στάβλο την εντυπωσιάζει. Ο Αρης και ο Μάνος πηγαίνουν βόλτα στη Χαλκίδα όπου συναντούν τον Μιχάλη.

Η ατμόσφαιρα είναι αμήχανη. Ο Γιώργος συναντά τον Στάμου και αποκαλύπτει πως εκείνη έχει καλύψει ένα εργατικό ατύχημα. «Είναι μια αδίστακτη γυναίκα που μπορεί να κάνει τα πάντα για να πετύχει και να είναι στην κορυφή! Μια στυγνή εγκληματίας με τα όλα της», ισχυρίζεται και ο Γιώργος ξέρει πως έχει πιάσει λαβράκι. Η Ολγα καλεί τον Αρη στο γραφείο της, όταν μια όμορφη κοπέλα μπαίνει μέσα και τον αγκαλιάζει αποκαλώντας τον «αγάπη μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (7/11): Ο Άρης και η Όλγα περνούν τη νύχτα μαζί

Άγρια Γη εξελίξεις (4/11): Η Αθηνά δεν αντέχει να κρατήσει το βάρος του μυστικού της