Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (7/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη», μιας και ο Άρης και η Όλγα, θα περάσουν το πρώτο τους βράδυ μαζί (δείτε εδώ ποια ηθοποιός της σειράς εξομολογήθηκε πως έχει κάνει μπότοξ).

Τι θα δούμε σήμερα (7/11) στην Άγρια Γη

Ο Κωστής ξεκινάει το πρόγραμμα εκπαιδευτικής θεραπείας. Η Όλγα αρχίζει να νιώθει αφόρητη πίεση από διάφορα δημοσιεύματα που φωτίζουν τις σκοτεινές πτυχές της ζωής της, ενώ περνάει την πρώτη βραδιά της με τον Άρη, από την οποία όμως το επόμενο πρωί δεν θυμάται τίποτα. «Δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα από χθες, νιώθω κάπως περίεργα», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Ήπιαμε αρκετά χθες». Εκείνη είναι επιφυλακτική, ενώ μια απροσεξία του την κάνει να τον υποψιαστεί.

Άγρια Γη Άρης

Η Ελπίδα τούς βλέπει το πρωί στη βεράντα και βεβαιώνεται για τη σχέση τους, δεν κρύβει την πίκρα και την απογοήτευσή της στον Άρη, που βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού δεν μπορεί να της εξηγήσει την αλήθεια. Ο Θωμάς προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη μιλήσει στον Στέφανο: «Μην του μιλήσεις σε παρακαλώ, δεν υπάρχει λόγος να μάθει μια τέτοια αλήθεια! Ήδη σε κατηγορεί και έχει σκληρή συμπεριφορά, αν μάθει κι αυτό φοβάμαι πως δεν θα το αντέξει», του τονίζει. Ο Μιχάλης, από την άλλη, παλεύει με τον εαυτό του για τον αν πρέπει να αποκαλύψει στον Άρη ότι η μητέρα του ζει.

Τι θα δούμε αύριο (8/11)

Ωστόσο η αποκάλυψη ψεμάτων κλονίζει σχέσεις και απειλεί το παρόν. Το ψεύτικο DNA της Ελπίδας οδηγεί σε σύγκρουση τον Αρη και τον Μιχάλη, ενώ ο Γρηγόρης αντιδράει έντονα για την κρυφή υιοθεσία του Στέφανου και η Αθηνά ταράζεται. Παράλληλα, όσο η Ελπίδα και ο Αρης απομακρύνονται, ο Στέφανος κερδίζει έδαφος. Από την πλευρά του, ο Αρης αποφεύγει την Ολγα όσο μπορεί, ενώ ταυτόχρονα ο κλοιός γύρω της αρχίζει να σφίγγει, με την παρουσία του Φίλιππου Στάμου, αλλά και με τη «συμμαχία» άλλων εναντίον της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Ο Άρης δίνει βαρύ όρκο στον πατέρα του - Τα στοιχεία που αναπτερώνουν το ηθικό του

Άγρια Γη: Απειλή πάνω από την οικογένεια της Όλγας - Η Ελπίδα έξω φρενών με...