Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (4/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη», μιας και η Αθηνά δυσκολεύεται να κρατήσει το μυστικό της και σιγά σιγά καταρρέει (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε η σειρά χθες).

Τι θα δούμε σήμερα (4/11) στην Άγρια Γη

Όλοι ανησυχούν για την Αθηνά που φαίνεται να μην αντέχει το βάρος του μυστικού της. Η Ολγα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Γιώργο, ενώ πολιορκεί στενά τον Αρη, που αναγκάζεται να περάσει τη νύχτα μαζί της. Στο μυαλό του όμως έχει ένα κρυφό σχέδιο!

Νέος εχθρός για την Ολγα

Ο Γιώργος λέει στον Θωμά πως βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να καταστρέψει την Ολγα. Ο Αρης είναι στενοχωρημένος που είδε την Ελπίδα και τον Στέφανο να έρχονται κοντά, αλλά κάνοντας μάθημα σ’ ένα παιδί στο στάβλο την εντυπωσιάζει.

Ο Αρης και ο Μάνος πηγαίνουν βόλτα στη Χαλκίδα όπου συναντούν τον Μιχάλη. Η ατμόσφαιρα είναι αμήχανη. Ο Γιώργος συναντά τον Στάμου και αποκαλύπτει πως εκείνη έχει καλύψει ένα εργατικό ατύχημα. «Είναι μια αδίστακτη γυναίκα που μπορεί να κάνει τα πάντα για να πετύχει και να είναι στην κορυφή! Μια στυγνή εγκληματίας με τα όλα της», ισχυρίζεται και ο Γιώργος ξέρει πως έχει πιάσει λαβράκι. Η Ολγα καλεί τον Αρη στο γραφείο της, όταν μια όμορφη κοπέλα μπαίνει μέσα και τον αγκαλιάζει αποκαλώντας τον «αγάπη μου».

Η απρόσμενη εμφάνιση της Νάντιας αιφνιδιάζει τον ίδιο αλλά και τους άλλους στο χωριό. Τα περιθώρια για την Ολγα όλο και στενεύουν, αφού δέχεται νέες πιέσεις που απειλούν την αξιοπιστία της. Ο Αρης αντιμετωπίζει καρτερικά την απογοήτευση της Ελπίδας, αλλά και την απόσταση όλων που δεν μπορούν να δεχτούν τη σχέση του με την Ολγα. Από την άλλη, ο Γιώργος πιέζει τον Γρηγόρη να καταθέσει εναντίον της Ολγας, στην υπόθεση συγκάλυψης εργατικού ατυχήματος, ενώ στο πλευρό τους βρίσκεται και ο ορκισμένος εχθρός της, Φίλιππος Στάμου.

Η Ολγα υποψιάζεται τον Γρηγόρη για το δημοσίευμα εναντίον της και προειδοποιεί την Αθηνά να μαζέψει τον άντρα της: «Νομίζετε ότι μπορείτε να τα βάλετε μαζί μου; Είστε γελασμένοι! Κοίτα να μαζέψεις τον άντρα σου, αλλιώς δεν φαντάζεσαι μέχρι πού μπορώ να φτάσω». Η Νάντια καταλαβαίνει τον έρωτα της Ελπίδας για τον Αρη και του το λέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Ο Άρης δίνει βαρύ όρκο στον πατέρα του - Τα στοιχεία που αναπτερώνουν το ηθικό του

Άγρια Γη: Απειλή πάνω από την οικογένεια της Όλγας - Η Ελπίδα έξω φρενών με...