Από Έφη Εκίζογλου

Συμμετείχε στον 4ο κύκλο του Your Face Sounds Familiar κι έχει παίξει σε υπέροχες παραγωγές. Φέτος, μάλιστα, την θαυμάζουμε με την ερμηνεία της στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη. Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ, μιλώντας μάλιστα και για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί στο παρελθόν.

Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού

«Έχω μεγαλώσει, είμαι 72 ετών κι απείραχτη! Μία φορά έκανα μπότοξ όταν έπαιζα στις Πεθερές και έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη, παραλίγο να κατουρηθώ από το σφύξιμο. Κάθε ρυτίδα είναι και μαι εμπειρία, είναι τα παράσημά μας αυτά. Τη Μάρθα Καραγιάννη την είχα πάντα συνοδηγό στο αυτοκίνητο και μου έλεγε “με σένα και την Κοντού νιώθω άνετα”», είπε αρχικά η Σόφη Ζαννίνου.

Η Σόφη Ζαννίνου είπε στη συνέχεια: «Η Μέδουσα και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αρχή των μιούζικαλ. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν απαιτητικός, ήταν άνθρωπος της λεπτομέρειας. Πριν την παράσταση ήταν ένας κέρβερος και μετά ένα παιδί 12 ετών. Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα. Παίρνω πολλές θετικές πληροφορίες, ότι είναι πολύ καλά, αλλά και αρνητικές, ότι δεν είναι καλά. Δεν είναι εύκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί του».

Κλείνοντας, η Σόφη Ζαννίνου ανέφερε: «Μένω με την κόρη μου και τη μητέρα μου και η συνύπαρξη είναι εξαιρετική. Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου γιατί ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το παρατράβηξα. Ο πατέρας μου έμπαινε στο σπίτι και σταματούσε μέχρι και το ρολόιο του τοίχου. Όλοι έτρεμαν τον πατέρα μου, δεν τολμούσε να με πλησιάσει άνθρωπος. Στον Πρωινό Καφέ η Ελένη Μενεγάκη μου άνοιξε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (25/10): «Μήπως φταίει το φιλί που σου έδωσα;» - Ο Άρης έξαλλος παραιτείται και η Ελπίδα τα χάνει

Άγρια γη εξελίξεις (24-28/10): Το test DNA χωρίζει την Ελπίδα με τον Άρη - Ο Αντώνης ζητάει διαζύγιο