Από Ελένη Μήτση

Το σημερινό 7/11 επεισόδιο, που θα δούμε στο Μαύρο ρόδο θα είναι πολύ έντονο, αφού ο Πέτρος επιστρέφει αποφασισμένος στο χωριό και μάλιστα στήνει μια πλεκτάνη για να δει ιδιωτικά την Ελισάβετ.

Εκείνη λοιπόν, όπως είδαμε και στο αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής Ελένη, διαβάζει το γράμμα του Καστρινού φανερά αναστατωμένη, με το οποίο της αποκαλύπτει: «Γύρισα για εσένα, θα προσπαθήσω στην κουζίνα με κάποια δικαιολογία, θέλω να σε δω».

Η Ελισάβετ διαβάζει το γράμμα που της έγραψε ο Πέτρος

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 8/11

Ο Πέτρος μιλάει με την Ολγα και μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι. Αποφασίζει να γυρίσει στη Γερακιανή. Στο μεταξύ, ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται με το όπλο που ανακαλύπτουν στη βαλίτσα της κόρης τους. «Οπλο; Τι δουλειά έχει αυτό στα πράγματα της κόρης μας! Τι συμβαίνει, Μανώλη; Πού έχει μπλέξει το παιδί μας;», ψελλίζει η Ευτυχία.

Όμως, είναι αποφασισμένη να μιλήσει με την κόρη της και να μάθει. «Τι δουλειά έχει το όπλο στην τσάντα σου; Γιατί κουβαλάς τέτοιο πράγμα μαζί σου;», τη ρωτάει και η Γιάννα ξαφνιάζεται: «Γιατί ψάχνεις τα πράγματά μου;». «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Γιατί έψαξα εγώ τα πράγματά σου ή γιατί εσύ έχεις ένα όπλο μαζί σου; Πού έχεις μπλέξει; Τι συμβαίνει; Απαιτώ να μου δώσεις εξηγήσεις», της τονίζει η Ευτυχία και εκείνη της λέει ψέματα: «Το έχω για προστασία! Μαγαζί έχω στην Πάτρα, πολλά έχουν συμβεί τελευταία με κλοπές και ληστείες, φοβόμουν και το πήρα για να νιώθω ασφάλεια».

Ελισάβετ

Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους, ενώ ανησυχούν για το μέλλον της και θέλουν να την προστατέψουν. «Δεν πιστεύω λέξη από όσα μας είπε! Κάπου έχει μπλέξει η κόρη μας, Μανώλη», του λέει η Ευτυχία εμφανώς ανήσυχη. Στο μεταξύ, ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδελφού του για εκείνον, ενώ ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Ομως, η ηγουμένη τούς πιάνει στα πράσα και τώρα η Ελισάβετ καλείται να δώσεις εξηγήσεις, ενώ φοβάται ξανά πως κινδυνεύει η κουρά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Χωρίς δεύτερη σκέψη...» - Ο πραγματικός λόγος πίσω από το ναι του Μιχαήλ Ταμπακάκη για τον ρόλο

Μαύρο Ρόδο: «Ο πονηρός τον έστειλε...» - Η Ελισάβετ ξεσπάει σε κλάματα για το φιλί της με τον Πέτρο