Από Ελένη Μήτση

Ο Μαθιός και η Βασιλική ενώθηκαν και επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Σασμό και μάλιστα στο σημερινό 7/11 επεισόδιο αναμένεται να δούμε το κρητικό γλέντι, που θα ακολουθήσει μετά το μυστήριο (δείτε εδώ τη Βασιλική και τη Καλλιόπη να χορεύουν μαζί).

Λίγο όμως πριν πάνε στο τραπέζι θα δούμε το ζευγάρι να απομονώνεται για λίγο στο σπίτι τους με τον Μαθιό να λέει στην καλή του όσο εκείνη το πιέζει να μην αργήσουν: «Κύριος και κυριά Σταματάκη επιτέλους! Άσε με σε χαρώ εγώ λίγο. Μια ζωή θα σε χαίρομαι! Και δέκα ζωές να μου δίνανε όλες μαζί σου θα τις πέρναγα, κάτσε λίγο ακόμα».

Η πρώτη κοινή σκηνή του Μαθιού και της Βασιλικής μετά τον γάμο τους

Η Βασιλική μαθαίνει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

Δεν υπάρχει δεινό στον Σασμό που να μην ξεκίνησε με αφορμή τον φόνο του Στεφανή από τα χέρια του ξαδέρφου του, του Μαθιού. Μπορεί στην αρχή ο μόνος που γνώριζε το βαρύ μυστικό να ήταν ο Μανόλης, ωστόσο σιγά σιγά όλο και περισσότεροι έχουν αρχίσει να μαθαίνουν ότι ο γιος της Καλλιόπης πήρε τη ζωή του ξαδέρφου του για τα μάτια της Βασιλικής.

Η ίδια ωστόσο ακόμα δεν το έχει μάθει και δύσκολα θα δεχθεί πως ο καλός της θα έκανε μία τόσο σκληρή πράξη και μάλιστα στον ίδιο του τον ξάδερφο (δείτε εδώ τα 200 επεισόδια της σειράς μέσα σε 200 δευτερόλεπτα). Η αποκάλυψη αυτή είναι κάτι που περιμένει με τεράστια αγωνία το τηλεοπτικό κοινό και όπως όλα δείχνουν, δε θα αργήσει να έρθει.

Συγκεκριμένα, η ίδια η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται μαζί με τον τηλεοπτικό της αγαπημένο, Δημήτρη Λάλο και αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε. Με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Στέλλα θα μπλέξει με...» - Το καυτό spoiler της Ευγενίας Σαμαράς για τον Σασμό

Σασμός σοκ! Η Καλλιόπη ένα βήμα πριν την καρδιακή προσβολή