Από Ελένη Μήτση

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τον Ντίνο στο Παράδεισο των Κυριών να δείχνει ένα πιο γλυκό πρόσωπο, ειδικά όταν έχει να κάνει με τον έρωτα του για την Αμαλία (δείτε εδώ όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις της εβδομάδας).

Στο σημερινό 7/11 επεισόδιο όμως τον είδαμε να βγάζει τον κακό του εαυτό στη Μιράντα, η οποία έκανε ένα λάθος στο κατάστημα και εκείνος τα πήρε: «Δε θέλω να ξανά ακούσω κουβέντα, καιγόμαστε, τώρα χτίζουμε πρόσωπο στην αγορά. Μάλιστα και μάλιστα...δε θέλω να ξανά ακούσω κουβέντα».

Η ένταση του Ντίνου με τη Μιράντα

Ο Άγης είναι γιος του Χριστόφορου και της Βικτώριας

Ο λόγος που τελικά η Βικτώρια είχε πάντα αδυναμία, και έδειχνε εμφανώς την προτίμησή της στον μέχρι τώρα "ανιψιό" της, Άγη, ήταν διότι στην πραγματικότητα είναι δικός της γιος, κάτι που αποκάλυψε ήδη πριν λίγες μέρες στον Παράδεισο των Κυριών.

Το μυστικό είναι ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί και φέρει την απόλυτη καταστροφή στην οικογένεια Μπουραντά, καθώς τότε θα έρθει και ένα ντόμινο τεράστιων αποκαλύψεων αλλά και ανακαλύψεων, μιας και στα επόμενα επεισόδια ο Άγης θα δει με τα μάτια του στο κρεβάτι την θεία του με τον πατέρα του και τότε θα έρθει ο μεγάλος χαμός.

«Δε θα αποφασίζεις μόνο εσύ για τον Άγη. Είναι και δικός μου γιος» φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά στο επεισόδιο της Δευτέρας 7/11 η Βικτώρια, με τον Χριστόφορο να ταράζεται καθώς αν ακούσει έστω το παραμικρό κανείς θα αποκαλυφθεί και η σχέση που έχει μαζί της όλα αυτά τα χρόνια!

Το μυστικό του παράνομου ζευγαριού δε θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια και τότε ο Χριστόφορος θα δεχτεί τα πυρά και των δύο του παιδιών, καθώς πλησιάζει η μέρα που θα τα μάθουν όλα τόσο η Αμαλία όσο και ο Άγης...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις (7-10/11): Όλα στο φως! Ο Πάρης αποκαλύπτει στον Ντίνο πως βίασε την Αμαλία

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος της Μιράντας στον «Παράδεισο των Κυριών», ο σύντροφός της και η μητρότητα