Από Πέννυ Μαστοράκου

Η μέρα που περιμέναμε όλοι έφτασε στον Παράδεισο των Κυριών, καθώς αυτή την εβδομάδα στην σειρά οι αποκαλύψεις θα συντρίψουν τους πάντες, και κυρίως τον Ντίνο! Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο tv-24.gr (δείτε εδώ ακριβώς τι θα συμβεί με τους δυο τους), ο Πάρης δεν αντέξει το βάρος των ενοχών και αποκαλύπτει στον Ντίνο την φρικτή αλήθεια για την Αμαλία!

Καταιγισμός αποκαλύψεων αυτή την εβδομάδα στον Παράδεισο

Δευτέρα 7/11

Ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να σώσει τον Παράδεισο και στον πανικό του κάνει κινήσεις απελπισίας, όπως να ζητήσει χρήματα από τοκογλύφους. Η Ζηνοβία όμως, που βλέπει ότι βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και τον προειδοποιεί: «Τι κάνεις, παιδάκι μου; Από το κακό στο χειρότερο! Δεν ξέρεις πού πας να μπλέξεις. Λοιπόν κοίτα να συνέλθεις, γιατί σήμερα κιόλας θα πάρω τη μάνα σου και θα της πως τα πάντα», του λέει.

Ο Αγης συνέχεια συναντά εμπόδια από παντού σε σχέση με τη Γεωργία και αυτό τον πεισμώνει ακόμη περισσότερο, γιατί λόγω εγωισμού και μόνο, θέλει οπωσδήποτε να την κατακτήσει. Την ίδια στιγμή η Αμαλία προσπαθεί να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και αποφασίζει να ψάξει να δουλειά, ωστόσο ψάχνοντας βρίσκει κάτι ακόμα καλύτερο. Την ίδια ώρα η Μιράντα μαθαίνει ότι ο αστυνόμος Θανάσης, βάζοντας όλα τα μέσα, αποφυλακίζεται με εγγύηση και αρχίζει πάλι να φοβάται ότι κάτι κακό θα συμβεί.

Ο Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Κυρίως φοβάται για την ασφάλεια της γυναίκας του της Ματούλας, που ήταν η αιτία για να μπει στη φυλακή. Φοβούμενη λοιπόν ότι θα της κάνει κακό, αποφασίζει να της κάνει μια πρόταση: «Κυρία Ματούλα, ο άντρας σας αποφυλακίστηκε. Θέλω να φύγετε τώρα από εκεί. Φοβάμαι ότι θα σας κάνει κακό. Ελάτε να μείνετε σας παρακαλώ μαζί μου», της προτείνει αλλά η Ματούλα δεν το δέχεται: «Μη στενοχωριέσαι, κορίτσι μου, για μένα. Δεν πρόκειται να μου κάνει τίποτα, φοβάται πλέον. Θα μείνω εδώ», της απαντάει

Τρίτη 8/11

Η Αμαλία μαθαίνει ότι ο Ντίνος έχει οικονομικά προβλήματα και του προτείνει να τον βοηθήσει, εκείνος όμως δεν δέχεται. Στο μεταξύ, η απόφαση της Ματούλας να μείνει στο σπίτι δεν της βγαίνει σε καλό, καθώς ο Θανάσης για μια ακόμα φορά πιο βίαιος από ποτέ και τη χτυπάει ανελέητα. Η Ματούλα ενημερώνει αμέσως τη Μιράντα: «Είναι θηρίο, με χτύπησε πολύ άσχημα».

Η Μιράντα, σοκαρισμένη, αποφασίζει να δράσει: «Ερχομαι να σας πάρω τώρα από εκεί», της λέει και με κίνδυνο της ζωής της παίρνει τη Ματούλα και την κρύβει στο σπίτι της. Την ίδια στιγμή ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά, καθώς σε έναν μεγάλο καβγά με τον Θανάση τού αποκαλύπτει: «Μη νομίζεις ότι έχω μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Εχω μαζέψει τόσα στοιχεία για σένα, που είμαι έτοιμος να σε κλείσω φυλακή για τη δολοφονία του Γερακά». Την ίδια ώρα και η Βικτώρια αρχίζει να φοβάται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα και αναγκάζεται να πιέσει τον Θανάση να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο: «Μέχρι εδώ. Σταμάτα να ασχολείσαι με τον Παπακώστα», τον προστάζει.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Τετάρτη 9/11

Ενας καβγάς ξεσπά στο σπίτι του Μάρκου που φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια και ενώ η εμπιστοσύνη της Γεωργίας στο πρόσωπό του Αγη έχει κλονιστεί πολύ σοβαρά, η Δάφνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί μαζί του και υποκύπτει στον εκβιασμό που της κάνει ο Αγης: «Μη με ζαλίζεις και μη με πιέζεις γιατί δεν το έχω σε τίποτα να σε ξαποστείλω», ισχυρίζεται. Ο Αγης, αποφασισμένος να ξανά κερδίσει τη Γεωργία, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να τα καταφέρει.

Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης μαθαίνει τα καλά νέα, ότι ο Ντίνος υπέγραψε τη συμφωνία για το δάνειο, όμως η ψυχολογική κατάσταση του Πάρη, που όσο πάει και χειροτερεύει, του κόβει τη χαρά. Στο μεταξύ ο Θανάσης γυρίζει στο σπίτι και καθώς δεν βρίσκει τη Ματούλα γίνεται έξαλλος, ενώ η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι για να τον απειλήσει: «Θα σε καταστρέψω! Ασε ήσυχη τη γυναίκα σου. Δεν πρόκειται να την ξαναδείς. Εκεί που είναι, είναι καλά και ασφαλής», του τονίζει μεταξύ άλλων, αλλά η κοπέλα πληρώνει το λάθος της να βρεθεί εκεί.

Ο Θανάσης της επιτίθεται: «Λέγε πού την έχεις, θα σε σκοτώσω», την απειλεί κι αρχίζει να τη χτυπάει με μανία. Η Μιράντα πάνω στην πάλη της με τον Χρηστίδη, πέφτει και χτυπάει άσχημα. Η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της και ο Χρηστίδης την κλειδώνει μέσα στο σπίτι. Ολοι την περιμένουν στον Παράδεισο και ανησυχούν για την απουσία της, ενώ εκείνη είναι εγκλωβισμένη στο σπίτι του Θανάση.

Πέμπτη 10/11

Η Βικτώρια φαίνεται πως δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα με τον Θανάση ο οποίος, όντας σε απόγνωση, εξακολουθεί να την πιέζει διαρκώς με νέους τρόπους. Από την άλλη, η οργή του Πάρη τον οδηγεί σε απρόβλεπτες καταστάσεις, στο κέντρο των οποίων βρίσκεται φυσικά η ανυποψίαστη Αμαλία, καθώς αποκαλύπτει στον Ντίνο ότι το βράδυ των γενεθλίων της την κακοποίησε.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Ενώ ο Χριστόφορος εξακολουθεί να είναι σε δύσκολη θέση σχετικά με την ανακοίνωση της διάλυσης του αρραβώνα, η συνάντησή του με τον Ντίνο θα βάλει τόσο τον ίδιο όσο και τη Βικτώρια σε σκέψεις, για το πού βρήκε τα χρήματα να ξεπληρώσει τα χρέη του. Τέλος, η Μιράντα αφού το σκάει από τη φυλακή και τα βασανιστήρια του Χρηστίδη, αποκαλύπτει την αλήθεια στον Ντίνο για τη σχέση της με τον αστυνόμο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών! Ο Άγης είναι γιος του Χριστόφορου και της Βικτώριας

Ο Παράδεισος των Κυριών - spoiler: Ο Πάρης σε αμόκ! Πετάει την Όλγα από τις σκάλες