Από Ελένη Μήτση

Ακολούθησαν πιστά την κρητική παράδοση στον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού στο Σασμό, αφού τόσο τα κοστούμια όσο και το γλέντι, που κανονίστηκε μετά το μυστήριο ήταν όλα απολύτως πειστικά.

Μέσα από ένα βίντεο μάλιστα, που κυκλοφόρησε στο Facebook βλέπουμε τη Βασιλική να σέρνει μαζί με την πεθερά της Καλλιόπη με καμάρι τον χορό. Είναι γεγονός, πως οι δύο γυναίκες τα έχουν πλέον βρει και η σχέση αυτή δίνει μεγάλη χαρά στον Μαθιό, αφού αυτές οι δύο είναι οι γυναίκες της ζωής του.

Ο κρητικός χορός από τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού

Ο πρώτος καυγάς Μαθιού Βασιλικής μετά τον γάμο

Μπορεί στο (3/11) επεισόδιο του Σασμού που προβλήθηκε να είδαμε τον Μαθιό και τη Βασιλική να παντρεύονται και να είναι μέσα στα μέλια (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε), ωστόσο δεν θα αργήσει να έρθει ο πρώτος τους μεγάλος καυγάς.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει τον έγγαμο βίο και μαζί του ήρθαν και τα πρώτα προβλήματα, τα οποία έχουν και πάλι σαν πρωταγωνιστή τον Νικηφόρο.

Ο νεαρός γιός της Βασιλικής, συνεχίζει να ανησυχεί για τον Παύλο Βρουλάκη, ενώ είναι βέβαιος πως αυτός είναι πίσω από τον θάνατο του πατέρα του.

Σασμός Βασιλική Νικηφόρος

Ο Μαθιός αποφασίζει να βοηθήσει τον Νικηφόρο και έτσι πηγαίνει μαζί του για μαθήματα σκοποβολής. Η Βασιλική είχε ανέκαθεν πρόβλημα με αυτή τη συνήθεια του αγαπημένου της και έτσι όταν μαθαίνει ότι έχει παρασύρει τον γιό της, ξεσπάσει.

Του ξεκαθαρίζει πως πρέπει να σταματήσει αμέσως, και όσο κι αν προσπαθήσει εκείνος να την καθησυχάσει, η Βασιλική παραμένει κάθετη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: «Από τη στιγμή που πάτησες το ποδάρι σου στο χωριό...» - Η Καλλιόπη ξεμπροστιάζει την Αργυρώ

Σασμός: Σε σοκ η παπαδιά - Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα του Παπά Μιχάλη