Από Πέννυ Μαστοράκου

Από την αγαπημένη ηρωίδα της πρώτης σεζόν, η Μυρτάλη έχει καταλήξει να είναι ένας αρκετά αντιπαθής χαρακτήρας στο τηλεοπτικό κοινό στην Γη της Ελιάς, το οποίο πλέον δεν αντέχει με τα ερωτικά της (δείτε εδώ την αγανάκτηση του Twitter για εκείνη) αλλά ούτε με την απαίσια συμπεριφορά της, η οποία απομάκρυνε από κοντά της μέχρι και την Μαρίνα...

Τώρα τα πράγματα φαίνεται να είναι εξαιρετικά δύσκολα για εκείνη, αλλά στο τέλος θα δει μία χαραμάδα αισιοδοξίας και θα επιστρέψει στον παλιό καλό της εαυτό, και στην ηρωίδα που πρωτογνωρίσαμε και όλοι αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή!

Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης στην Γη της Ελιάς

Πλέον όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη, και με το δίκιο τους καθώς μόνο χαρούμενο και καλό άτομο δεν δείχνει, και ένας ένας εξαφανίζονται από κοντά της όλοι! Η Μυρτάλη λίγο πριν να είναι πολύ αργά θα αντιληφθεί πως δεν έχει κανέναν δίπλα της, και θα αρχίσει να σκέφτεται που έχει φταίξει και τα πράγματα πήγαν έτσι!

Γη της Ελιάς

Σιγά σιγά θα αρχίσει να προσεγγίζει μετανιωμένη όλα τα αγαπημένα της άτομα αλλά και την οικογένειά της, ζητώντας συγγνώμη! Ποιοι θα την δεχτούν και ποιοι όχι; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Χάνει την γη κάτω από τα πόδια της όταν εξαφανίζεται ο Χρήστος

Έχει καταλήξει να είναι μόνη της και να τους έχει στρέψει όλους εναντίον της με την κακή της συμπεριφορά και τους απαράδεκτους τρόπους της στην Γη της Ελιάς, τόσο προς την οικογένειά της, όσο και προς τους φίλους της! Ο λόγος για την Μυρτάλη οποία μία μέρα αντιλαμβάνεται πως όλα τα πράγματα του Χρήστου λείπουν από το σπίτι της, και εκείνος είναι εξαφανισμένος!

Ψάχνει απεγνωσμένα να τον βρει και εκείνος είναι άφαντος, με την ίδια να μην υποψιάζεται τι συμβαίνει! Ο Χρήστος την έπιασε στο κρεβάτι με τον Αλέξη και χωρίς να πει κουβέντα, φανερά απογοητευμένος από την συμπεριφορά της, τα μάζεψε όλα και έφυγε για πάντα από τη ζωή της!

Γη της Ελιάς

Πολύ γρήγορα θα αντιληφθεί πως την παράτησε, και όταν επιβεβαιώσει τον λόγο που οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη θα τρελαθεί και θα επισκεφτεί ψυχολόγο, μιας και πλέον δεν είναι δίπλα της κανείς!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός προγράμματος Mega απόψε (2/11) η Γη της Ελιάς - Τι συμβαίνει με την αγαπημένη σειρά

Ανατροπή στην Γη της Ελιάς! Ο Στέφανος χωρίζει και επιστρέφει στην Μάνη