Από Ελένη Μήτση

Ο Αποστόλης Βασιλείου από τον Παράδεισο των Κυριών δεν είναι και ο πιο συμπαθής ρόλος και σίγουρα οι δράσεις και οι σκέψεις του σχετικά με τον γιο του επιδεινώνουν τη θέση του.

Μάλιστα στο σημερινό επεισόδιο 7/11 αναμένεται να τον δούμε να πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και να ζητάει να αποσυρθεί η μήνυση, που είχε κάνει ο Άγης: «Ο γιος μου σήμερα θυμήθηκε να μου πει, πως έκανε λάθος και πως δεν ήταν ο αστυνόμος τελικά. Δεν πέρασε και λίγα, παίρνει και βαριά φάρμακα. Φαίνεται πως εκείνος ήταν το τελευταίο πρόσωπο, που είχε δει και μπέρδεψε τον ύπνο με τον ξύπνιο του».

Ο Αποστόλης επιθυμεί να αποσύρει τη μήνυση του Άγη

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 8/11

Η Αμαλία μαθαίνει ότι ο Ντίνος έχει οικονομικά προβλήματα και του προτείνει να τον βοηθήσει, εκείνος όμως δεν δέχεται. Στο μεταξύ, η απόφαση της Ματούλας να μείνει στο σπίτι δεν της βγαίνει σε καλό, καθώς ο Θανάσης για μια ακόμα φορά πιο βίαιος από ποτέ και τη χτυπάει ανελέητα. Η Ματούλα ενημερώνει αμέσως τη Μιράντα: «Είναι θηρίο, με χτύπησε πολύ άσχημα».

Η Μιράντα, σοκαρισμένη, αποφασίζει να δράσει: «Ερχομαι να σας πάρω τώρα από εκεί», της λέει και με κίνδυνο της ζωής της παίρνει τη Ματούλα και την κρύβει στο σπίτι της. Την ίδια στιγμή ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά, καθώς σε έναν μεγάλο καβγά με τον Θανάση τού αποκαλύπτει: «Μη νομίζεις ότι έχω μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Εχω μαζέψει τόσα στοιχεία για σένα, που είμαι έτοιμος να σε κλείσω φυλακή για τη δολοφονία του Γερακά». Την ίδια ώρα και η Βικτώρια αρχίζει να φοβάται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα και αναγκάζεται να πιέσει τον Θανάση να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο: «Μέχρι εδώ. Σταμάτα να ασχολείσαι με τον Παπακώστα», τον προστάζει.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις (7-10/11): Όλα στο φως! Ο Πάρης αποκαλύπτει στον Ντίνο πως βίασε την Αμαλία

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος της Μιράντας στον «Παράδεισο των Κυριών», ο σύντροφός της και η μητρότητα