Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του Παραδείσου των Κυριών, το βράδυ της Πέμπτης 3/11, το κοινό εξοργίστηκε με τον Αποστόλη Βασιλείου (πέραν από την Βικτώρια την οποία στόλισαν εξίσου), καθώς πέραν του ότι είναι ένας ανήθικος άνθρωπος, μιας και έχουμε δει πως έχει βιάσει την υπηρέτριά τους, είναι και απαράδεκτος πατέρας για τον Πάρη!

Προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, θυσιάζει τον γιο του, και πάει να βγάλει από την φυλακή τον άνθρωπο που παραλίγο να σκοτώσει τον Πάρη, αποσύροντας την μήνυση που έχουν κάνει στην αστυνομία! Το κοινό μόλις είδε ότι πάει να συμβεί αυτό, εξοργίστηκε τόσο γιατί ίσως την γλυτώσει ο Χρηστίδης, αλλά και με την μηδενική αγάπη του Αποστόλη για τον ίδιο του τον γιο...

Τα πάνω κάτω στο Twitter με τον Αποστόλη Βασιλείου

Ο Πάρης σε αμόκ! Πετάει την Όλγα από τις σκάλες

Έχει γίνει συμπαθής στα τελευταία επεισόδια στο κοινό, όσο συμπαθής μπορεί να γίνει ένας βιαστής δηλαδή, καθώς στον Παράδεισο των Κυριών έκανε το σωστό για πρώτη φορά και κατήγγειλε τον Χρηστίδη για την απόπειρα δολοφονίας του, και το Twitter του έβγαλε το καπέλο για την κίνηση αυτή.

Ο λόγος για τον Πάρη, του οποίοι η ψυχική κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, και η οικογένειά του έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται πως κάτι πάει τελείως λάθος με το παιδί τους, με αποτέλεσμα να θορυβούνται ιδιαίτερα με την συμπεριφορά του και να πρέπει να λάβουν δραστικά μέτρα!

Στα επόμενα επεισόδια η ψυχική υγεία του νεαρού πάει πολύ άσχημα και η κατάσταση δεν έχει γυρισμό! Οι κινήσεις του πλέον είναι αψυχολόγητες καθώς μία μέρα από εκεί που είναι όλα καλά, η συμπεριφορά του προς την Όλγα αλλάζει και αρχίζουν να καυγαδίζουν πολύ άσχημα!

Τότε ο Πάρης θολώνει και την πετά από τις σκάλες! Η ψυχή της Όλγας σκίζεται στα δύο, όχι για το γεγονός πως έπεσε, αλλά για το γεγονός πως το παιδί της είναι διαταραγμένο και χρειάζεται επείγουσα νοσηλεία! Τι θα κάνει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

 Ο Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Άγρια συμπλοκή - Πιάνονται στα χέρια για την...

Ο Παράδεισος των Κυριών - σούπερ αποκλειστικό: Ο Άγης πιάνει στα πράσα τον πατέρα του με την θεία του!