Από Ελένη Μήτση

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να συμβαίνουν στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' με το χωριό να είναι σε αναταραχή και κυρίως η Ζαφείρω, η οποία αντιλαμβάνεται πως κάποια κομπίνα έχει στηθεί...

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 3/11 για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο''

Η Κατερίνα θέλει να κάνει έκπληξη στον δασονόμο της καρδιάς της και του λέει ψέματα για να κάνει κρυφά μαθήματα σάλσα με τον Πετράν. Ο Παναγής, όμως, αποφασίζει να μάθει τι συμβαίνει και καταλήγει να υποψιάζεται πως η γιατρέσσα μας του «τα φοράει».

Ο Ηλίας και η Βαλέρια αποφασίζουν να «εκπαιδεύσουν» τον Σίμο, για να τον κάνουν πρόεδρο του χωριού, την ώρα που ο Θύμιος «ψαρεύει» την Καλλιόπη, τάχα για να βοηθήσει τον Χαραλάμπη με το ραντεβού τους. Κι ενώ ο κάπελας στήνει την τέλεια παγίδα για να σαμποτάρει τον Ανανιάδη, τελικά πέφτει ο ίδιος μέσα, αφού ο Χαραλάμπης τού ετοιμάζει τα χειρότερα. Η Ζαφείρω μαθαίνει πως η Καρμέλα έχει πεθάνει και είναι σε μεγάλα κέφια, αφού οι λευκοί γάμοι δεν φτάνουν για να εξασφαλίσουν στους Πλατανιώτες το πολυπόθητο συμβούλιο. Η Βαλέρια, βέβαια, έχει μια... λύση, αρκεί να δεχτεί ο μπακάλης μας να την παντρευτεί.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 4/11 στη σειρά

Ηλίας και Βαλέρια αποφασίζουν να «εκπαιδεύσουν» τον Σίμο για να τον κάνουν πρόεδρο του χωριού, ενώ λίγο αργότερα εκείνη του κάνει πρόταση γάμου. Κι ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το πάρτι-έκπληξη του Παναγή, τελικά την «έκπληξη» θα της την κάνει εκείνος, αφού είναι αποφασισμένος να χωρίσει!

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (31/10-4/11)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (31/10): Η Φιλιώ λέει το ναι στον γάμο με τον Σώτο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (1/11): Σε σοβαρό δίλλημα η Χρύσα - Ποιον θα παντρευτεί;