Από Ελένη Μήτση

Πολλές οι προτάσεις γάμου στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' με την θετική απάντηση της Χρύσας στην πρόταση γάμου του Σώτου να μπερδεύει τη Χρύσα, όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 1/11...

Οι εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο την Τρίτη 1/11

Τη στιγμή που λέει η Φιλιώ θα πει το ναι, το μαθαίνει ο Ηλίας και γίνεται έξω φρενών. Κι ενώ η επαναλειτουργία του συμβουλίου είναι προ των πυλών, τρεις υποψήφιοι πρόεδροι ξεπροβάλλουν. Κλασικά ο Ηλίας, ξεδιάντροπα η Βαλέρια και ουρανοκατέβατα ο Σώτος.

Η Βαλέρια έχει μια σατανική ιδέα και προσπαθεί να πείσει τον Βλάση να τη βοηθήσει, ενώ η Σύλβια αποφασίζει την τελευταία στιγμή πως δεν θέλει τη «βοήθεια» της Φιλιώς και θα παντρευτεί εκείνη τον εφοριακό μας! Η Χρύσα, πάλι, ποιον θα παντρευόταν αν έπρεπε να διαλέξει;

Όσα θα δούμε την Τετάρτη (2/11)

Η Σύλβια έχει πάρει ειδικότητα στο να κάνει το άσπρο μαύρο και τα φέρνει όλα τούμπα, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης με τον Σώτο, για να... σώσει τον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, μια νέα παρεξήγηση δημιουργείται ανάμεσα στον Παναγή και την Κατερίνα, που μόνο «αθώα» δεν είναι. Κι ενώ η επαναλειτουργία του συμβουλίου είναι προ των πυλών, τρεις υποψήφιοι πρόεδροι ξεπροβάλλουν. Κλασικά, ο Ηλίας, ξεδιάντροπα η Βαλέρια και ουρανοκατέβατα ο Σώτος, μιας και η Μάρμω θεώρει πως ο γαμπρός της είναι ο κατάλληλος να αναλάβει τα ηνία του χωριού, και είναι αποφασισμένη να τον στηρίξει.

Όλοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί η Ζαφείρω έχει μυριστεί την κομπίνα τους και δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (27/10): Τα πάνω κάτω στο χωρίο! Η Βαλέρια μαθαίνει ότι...

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (31/10-4/11): Ο Παναγής λέει στην Κατερίνα πως θέλει να χωρίσουν