Από Ελένη Μήτση

Με νέο επεισόδιο θα κλείσει η εβδομάδα στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' την Παρασκευή 4/11, καθώς ο Κάπελας θα προσπαθήσει να παγιδεύσει την Ανανιάδη και σίγουρα αυτό δε θα περάσει έτσι απλά...

Οι εξελίξεις της Παρασκευής 4/11 για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο''

Ηλίας και Βαλέρια αποφασίζουν να «εκπαιδεύσουν» τον Σίμο για να τον κάνουν πρόεδρο του χωριού, ενώ λίγο αργότερα εκείνη του κάνει πρόταση γάμου. Κι ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το πάρτι-έκπληξη του Παναγή, τελικά την «έκπληξη» θα της την κάνει εκείνος, αφού είναι αποφασισμένος να χωρίσει!

Οι δηλώσεις της Θεοδώρα Σιάρκου για τη σειρά

Αφού χώρισε τον άντρα της, ερωτεύτηκε τον Ηλία, δέχτηκε την Κατερίνα για νύφη της και ανέχεται την τσιγκουνιά του αγαπημένου της, η Φιλιώ είναι έτοιμη να αναλάβει νέες αρμοδιότητες στον λατρεμένο «Πλάτανο». Η Θεοδώρα Σιάρκου που την υποδύεται μιλά στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί, για όσα θα φέρει η νέα σεζόν.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τρίτη σεζόν...

«Από αρχές Σεπτέμβρη, λοιπόν, επιστροφή στη μικρή οθόνη. Οι αγαπημένοι μας τηλεθεατές θα απολαύσουν τους Πλατανιώτες και όχι μόνο σε νέες περιπέτειες».

Περιμένατε ότι οι περιπέτειες αυτών των ηρώων θα έχουν συνέχεια;

«Είναι πολύ ευχάριστο που το κρατικό κανάλι αποφάσισε να συνεχίσει για τρίτη χρονιά αυτή τη σειρά και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτό. Ημουν σίγουρη για τις δύο χρονιές, την τρίτη δεν την περίμενα. Αυτό σημαίνει επιτυχία!».

Τη Φιλιώ πώς θα τη βρει η νέα σεζόν;

«Ανάστατη με τις απώλειες που έχει το χωριό της μετά την έκρηξη της βόμβας, ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο πως μπορεί να γίνει γιαγιά και ενώ είναι στο πλάι του Ηλία, βρίσκεται αντιμέτωπη με την τσιγκουνιά του».

Επανασυνδέθηκε με τον Ηλία, η σχέση τους όμως θα κρατήσει;

«Κανείς δεν ξέρει, ο χρόνος τι θα φέρει… Θα δείξει».

Θα τους δούμε να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Αγνωσται αι βουλαί της σεναριογράφου».

Θεοδώρα Σιάρκου Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Και τι θα γίνει με τον γιο του; Η ηρωίδα σας, τελικά, δέχτηκε την Κατερίνα! Αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν πλέον εντάσεις;

«Η Φιλιώ έχει κάνει συμμαχία πλέον με την νύφη της και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον γιο της, όταν εκείνος κάνει πράγματα που δεν της είναι αρεστά, όση αδυναμία κι αν του έχει».

Θα δούμε τη Φιλιώ να έρχεται κοντά με τους άλλους Πλατανιώτες; Ή με νέους κατοίκους του χωριού;

«Με όλους θα έρθει κοντά η Φιλιώ. Μην ξεχνάμε πως είναι η επίσημη γιατρέσσα του Πλατάνου, όλο και κάποιος θα πέσει στην ανάγκη της. Υποψιάζομαι, όμως, πως θα αναλάβει και νέες αρμοδιότητες στο χωριό».

Θα αποκτήσει εγγονάκι; Πώς θα ήταν αλήθεια σε αυτόν τον ρόλο;

«Η καλύτερη γιαγιά του κόσμου! Το εγγόνι πάνω απ’ όλα».

Τι άλλο σχεδιάζετε τον επόμενο χειμώνα;

«Είμαι σε συζητήσεις για κάποια θεατρική παράσταση, αλλά τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η “Μικρασία” θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στα τέλη του Σεπτέμβρη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (1/11): Σε σοβαρό δίλλημα η Χρύσα - Ποιον θα παντρευτεί;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (2/11): H Ζαφείρω μυρίζεται μία νέα κομπίνα στο χωριό