Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η προφυλάκιση του Άγγελου έχει φέρει απροσδόκητες αντιδράσεις στους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι». Άλλοι ανακουφίστηκαν και άλλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το κακό που συνέβη και πώς αυτό το παιδί έφτασε σε μία τέτοια πράξη.

Η Υβόννη, καταρρακωμένη που ο γιός της σκότωσε την Μυρτώ, συναντά την Ειρήνη. Εκείνη από τη μεριά της μέχρι πριν από λίγο καιρό δε θα μπορούσε ούτε να φανταστεί πως ο Άγγελος θα μπορούσε να κάνει τέτοιο κακό στο παιδί της. Μάλιστα, είχε πέσει κλαίγοντας στην αγκαλιά του (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

Το ξέσπασμα της Ειρήνης στους Παγιδευμένους

Όταν βλέπει την Ειρήνη, η Υβόννη ξεσπάει σε κλάματα, ωστόσο εκείνη, οργισμένη για το κακό που έκανε ο Άγγελος στο παιδί της, ουρλιάζει μέσα στο δρόμο: «Μην κλαις! Δεν έχεις νιώθει ακόμα αληθινό πόνο! Εύχομαι να θάψεις το παιδί σου»

Το τραγικό φινάλε της σεζόν

Το τέλος της σεζόν για την σειρά Παγιδευμένοι, που έχει ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό, θα είναι συγκλονιστικό και θα το βρείτε μόνο εδώ! Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Αγγελο, που γνωρίζει τα μυστικά όλων και τους εκβιάζει τον καθένα χωριστά μέσω της Κλειώς. Την ίδια στιγμή οι δυσκολίες φέρνουν την Αννα και τον Δημήτρη πιο κοντά.

Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Αγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. Τους δίνει διορία μέχρι τις 6 το απόγευμα της επόμενης μέρας να αποκαλύψουν όλα όσα κρύβουν. Η Αννα πρέπει να παραδεχτεί στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η αδελφή της ήταν ανήθικος χαρακτήρας και ότι ο Αγγελος έπεσε θύμα της. Ο Δημήτρης πρέπει να ομολογήσει στην Αννα ότι ο πατέρας του, ο Σπύρος, ήταν εκείνος που έβαλε τον δικό της πατέρα, Κοσμά, άδικα στη φυλακή και πως εκείνος το γνώριζε. Ο Σπύρος συγκάλυψε τον φόνο του Κοσμά που έκανε ο Θοδωρής. Ο Θοδωρής με τη σειρά του πρέπει να ομολογήσει τον φόνο του Κοσμά.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Σταύρος έχει και εκείνος ένα κρυμμένο μυστικό που αφορά στην αδελφή του, η οποία συγκάλυψε μια δικαστική απόφαση την οποία εκδίκασε η ίδια. Ο Αλέκος βρίσκεται επίσης σε δεινή θέση αφού ο γιος του τον απειλεί να αποκαλύψει ότι το πτυχίο Νομικής του είναι πλαστό. Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι έχει μια κόρη, κάτι που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα και ο Αγγελος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αποκαλύψει στο παιδί του ότι είναι ο πραγματικός του γονιός, θα το κάνει ο ίδιος. Ολοι είναι σοκαρισμένοι καθώς ξέρουν πως αν δεν κάνουν αυτό που τους ζητάει, κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο θα πάθει κακό. Η Αννα και ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από τη νέα αυτή απειλή. Θα καταφέρουν να σταματήσουν τον Αγγελο; Και ενώ τα πράγματα φαίνονται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, η Αννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται.

Παγιδδευμενοι τελος

Το σχέδιο του Άγγελου προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Ολοι είναι ανήσυχοι. Θα καταφέρει ο Αγγελος να τους ξεσκεπάσει; Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει. Συγκεκριμένα πηγαίνει για να βγάλει πλαστό διαβατήριο με νέο όνομα. Ζητά να δει τον άνθρωπο ο οποίος θα του κάνει τη δουλειά και θα τον βοηθήσει να φύγει μακριά. Ομως τελικά εκπλήσσεται όταν μπροστά του εμφανίζεται ο ίδιος του ο παππούς, ο Γεράσιμος. Το σοκ είναι μεγάλο «Τι θες εδώ; Και γιατί θες το διαβατήριο;», τον ρωτάει ο παππούς του. Εκείνος, αν και σαστισμένος, του δίνει τα χρήματα αλλά ο Γεράσιμος του ανταποδίδει ένα χαστούκι. «Ξέρω ότι τα έκλεψες από εμένα. Νόμιζες ότι δεν θα το καταλάβω; Φύγε τώρα από εδώ», του φωνάζει. Η Αννα, με τη βοήθεια του Δημήτρη, προσπαθεί να βρει τον πατέρα της γιατί όλοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν ότι η εξαφάνισή του μαρτυρά ότι κάτι κακό τού έχει συμβεί. Ο Σπύρος, από την άλλη, είναι τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή.

Και μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Αννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ. «Ηθελα να φύγω μακριά σου γιατί ξέρω ότι σου δημιουργώ συνέχεια προβλήματα. Το προσπάθησα πολύ, σου το ορκίζομαι. Αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου. Οταν έμαθα για την εξαφάνιση του πατέρα μου, έτρεξα αμέσως σε σένα. Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου», εξομολογείται η Αννα στον Δημήτρη. Εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει: «Κι εγώ το ίδιο νιώθω. Θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σου κάνω έρωτα, θέλω να σε έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου, αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να σου πω κάτι. Ο πατέρας μου είναι εκείνος που φυλάκισε άδικα τον Κοσμά και εγώ το έμαθα πρόσφατα. Συγχώρεσέ με». Η Αννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Άγγελος χάνει το μυαλό του στη φυλακή

Παγιδευμένοι spoiler: Βγαίνουν όλα στη φόρα - Το ένοχο μυστικό του Σταύρου αποκαλύπτεται