Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/11) στον Σασμό και όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια του τηλεοπτικού κοινού ήταν απλά διθυραμβικά (δείτε εδώ τι ειπώθηκε στο Twitter).

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τηλεθέαση της αγαπημένης σειρά έφτασε για ακόμη μία φορά στα ύψη. Άλλωστε ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής ήταν κάτι που το κοινό περίμενε πως και πως.

Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν χθες (3/11) τον Σασμό

Σασμός Μαθιός Βασιλική

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, σημείωσε κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο 31,8%, ενώ στο δυναμικό κοινό έκανε κατά μέσο όρο 30,9%. Το μεγαλύτερο ποσοστό του, ο Σασμός το σημείωσε στις γυναίκες 45-54 ετών, όπου έκανε 36,8%.

Τα παραπάνω ποσοστά, μεταφράζονται χαρακτηριστικά σε 1.423.316 τηλεθεατές που είδαν τη σειρά το βράδυ της Πέμπτης (3/11).

Ο πρώτος καυγάς Μαθιού - Βασιλικής μετά τον γάμο

Μπορεί χθες (3/11) στο επεισόδιο του Σασμού που προβλήθηκε να είδαμε τον Μαθιό και τη Βασιλική να παντρεύονται και να είναι μέσα στα μέλια, ωστόσο δεν θα αργήσει να έρθει ο πρώτος τους μεγάλος καυγάς.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει τον έγγαμο βίο και μαζί του ήρθαν και τα πρώτα προβλήματα, τα οποία έχουν και πάλι σαν πρωταγωνιστή τον Νικηφόρο.

Ο νεαρός γιός της Βασιλικής, συνεχίζει να ανησυχεί για τον Παύλο Βρουλάκη, ενώ είναι βέβαιος πως αυτός είναι πίσω από τον θάνατο του πατέρα του.

Σασμός Βασιλική Νικηφόρος

Ο Μαθιός αποφασίζει να βοηθήσει τον Νικηφόρο και έτσι πηγαίνει μαζί του για μαθήματα σκοποβολής. Η Βασιλική είχε ανέκαθεν πρόβλημα με αυτή τη συνήθεια του αγαπημένου της και έτσι όταν μαθαίνει ότι έχει παρασύρει τον γιό της, ξεσπάσει.

Του ξεκαθαρίζει πως πρέπει να σταματήσει αμέσως, και όσο κι αν προσπαθήσει εκείνος να την καθησυχάσει, η Βασιλική παραμένει κάθετη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Ανοίγει η διαθήκη του Άγγελου - Τι αφήνει και σε ποιον

Σασμός Spoiler: Χωρίζουν Λευτέρης και Θεοδώρα!