Από Πέννυ Μαστοράκου

Καταιγισμός εξελίξεων στην καθημερινή σειρά Άγρια Γη, καθώς στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10 βλέπουμε ότι η ζωή τις κακές πράξεις τις φέρνει σε όποιον τις κάνει, και η Όλγα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτήν των "επιστροφών" καθώς η απειλή βρίσκεται πάνω από εκείνη και την οικογένειά της, και κανείς πλέον δεν είναι ασφαλής (δείτε εδώ τις ανατρεπτικές εξελίξεις της εβδομάδας)!

Μην χάσετε σήμερα στην Άγρια Γη

Ο Άρης, με τη βοήθεια του θετού του πατέρα Μιχάλη, προσπαθεί να βρει τι απέγινε ο μικρός του αδελφός Λεωνίδας, που όταν απήγαγαν τον ίδιο, εκείνος ήταν μόλις δύο ετών. Η Ελπίδα μοιράζεται τα προβλήματά της με την αδελφική της φίλη Ρένα που και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο της με τον Λουκά. Ο Στέφανος ζητάει από την Όλγα να διώξει από το κτήμα τον Άρη, βλέποντάς τον σαν απειλή για τον γάμο του.

Ο Κωστής αρνείται να κάνει φυσιοθεραπείες, αντιδρώντας σε έναν πιθανό χωρισμό των γονιών του, πράγμα που φέρνει την Ελπίδα σε απόγνωση. Ο Άρης στέλνει ανώνυμα, σταδιακά κομμάτια παζλ, από παλιές φωτογραφίες… σε Ελπίδα και Όλγα. Η Ελπίδα θεωρεί πως κάποιος κάνει κακόγουστες φάρσες, ενώ η Όλγα θορυβείται νιώθοντας την απειλή. Ο πατέρας του Στέφανου, Θωμάς, παρακαλεί τον Αλέξη, να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του, σε μια αγοραπωλησία. Ο Χρήστος στις φυλακές, ζητάει να επικοινωνήσει με την Όλγα.

«Βγάζει τα χειρότερα ένστικτά...» - Αποκαλυπτικές εξελίξεις για τη συμπεριφορά της Όλγας στη σειρά

Η Ζέτα Δούκα στο ρόλο της Όλγας βλέπουμε να είναι μια σκληρή γυναίκα και αυτό επιβεβαιώθηκε από όσα εξομολογήθηκε για την ηρωίδα της στη συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό 7μέρεςTv (δείτε εδώ τη συγκλονιστική αποκάλυψη της Ασημακοπούλου για το ρόλο της).

Πώς προετοιμαστήκατε για το ρόλο της Όλγας;

Αυτός ο ρόλος είναι πολύ σύνθετος. Και η δυσκολία του δεν έγκειται μόνο στο να βρω τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το πώς φέρεται η Όλγα έτσι όπως τη βλέπουμε σήμερα, αλλά μέσα από εμένα να περάσει η διαδρομή της από τότε που ήταν νέα. Την πιάνω στην ηλικία των 24 ετών και τη φέρνω στο τώρα, που είναι στα 50. Σαφώς και της αλλάξαμε την εμφάνιση και κυρίως έπρεπε να βρω το κομμάτι της αθωότητας που είχε τότε και το οποίο η σημερινή Όλγα έχει χάσει

Είναι μια γυναίκα που βασίστηκε στο να εκδικηθεί τον άντρα που την πρόδωσε.

Αυτός ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει κάτι που δυστυχώς βλέπουμε και στην κοινωνία. Ένας άνθρωπος που μπορεί να θεωρηθεί θύμα, που αδικήθηκε, που δεν του τα έφερε η ζωή έτσι όπως θα ήθελε και υπήρξαν πολλοί που τον έβλαψαν, δεν θεραπεύει τα τραύματά του, δεν κλείνει τις πληγές και γίνεται τελικά ο χειρότερος θύτης. Ένας θύτης που εκδικείται έχει! πάθος για επιβίωση και η εξουσία τον θρέφει και του βγάζει τα χειρότερα ένστικτά του.

Από την αρχή βλέπουμε ότι δεν είναι ευτυχισμένη στο γάμο της.

Η Όλγα έχει χρησιμοποιήσει πολλούς ανθρώπους στο διάβα της ζωής της, προκειμένου να μπορέσει να φέρει τον εαυτό της και την εικόνα της κυρίως προς τους έξω εκεί όπου ήθελε. Η σχέση αγάπης που έχει με κάποιους λίγους ανθρώπους περνά από πολλά κύματα. Με τον άντρα της, τον Αντώνη, δεν είναι καλά γιατί ποτέ δεν τον αγάπησε. Τον χρησιμοποίησε να γίνει ο πατέρας του παιδιού που θα έφερνε στον κόσμο.

Χρησιμοποίησε τα χρήματά του για να ανέλθει και να αποκτήσει αυτά που απέκτησε στην πορεία. Και τώρα έχει παράνομη σχέση με τον Γιώργο, τον οποίο επίσης εκμεταλλεύεται. Ο άνθρωπος τον οποίο ερωτεύτηκε, αγάπησε βαθιά και θα ήθελε να είναι μαζί του, είναι ο άνθρωπος στον οποίο έκανε το μεγαλύτερο κακό.

Όλγα Άγρια γη

Τι θα συμβεί όταν ο Αντώνης θα λάβει φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο;

Θα δώσει σημασία στη φωτογραφία αυτή. Η Όλγα, σε αντίθεση με ό,τι έχει κάνει, έχει αγαπηθεί από όλους. Ο Αντώνης την έχει αγαπήσει, οπότε θα κλονιστεί και θα αντιδράσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Στα μαχαίρια η Όλγα με τον Άρη - Μια σκληρή προειδοποίηση στενεύει τα περιθώρια

Άγρια γη: Ο Άρης ''μαλακώνει'' την Όλγα - Ο Στέφανος εξοργίζεται με την παρουσία του στο κτήμα