Από Ελένη Μήτση

Στο νέο επεισόδιο της Άγρια γης, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 3/10 οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές μιας και ο Άρης αφού έχει καταφέρει να μαλακώσει την Όλγα, θα συνεχίσει να ψάχνει το παρελθόν του, δίνοντας μια συγκινητική υπόσχεση...

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Δευτέρας 3/10 στην Άγρια γη

Η σχέση του Στέφανου και της Ελπίδας περνάει μεγάλη κρίση. Εκείνη του ζητάει να χωρίσουν, αλλά ο Κωστής, μετά από χειριστικές κινήσεις του Στέφανου, ζητάει επίμονα από την Ελπίδα να μη χωρίσουν με τον μπαμπά του, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση. Η Ρένα ανακαλύπτει ότι ο Λουκάς την απατάει και σοκάρεται. Ο Στέφανος συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον πατέρα του, τον Θωμά, ενώ ο Άρης προκειμένου να μάθει στοιχεία για τον χαμένο αδερφό του, κάνει μια παρανομία.

Ο Μιχάλης μπαίνει στη διαδικασία να κάνει κι αυτός κάτι παράνομο, προκειμένου να μη βρει μπελά ο Άρης. Εν τω μεταξύ, η Όλγα και η Ελπίδα λαμβάνουν με ανώνυμη αλληλογραφία κάποια παράξενα κομμάτια από ένα παζλ, προκαλώντας την ανησυχία της Όλγας, που ζητάει από τον Γιώργο να βρει ποιος τα στέλνει. Ο Στέφανος, πιστεύοντας ότι κάτι τρέχει μεταξύ της Ελπίδας και του Άρη, επιτίθεται στον Άρη, ενώ μια πληροφορία που δίνει ο Μιχάλης στον Άρη για τον μικρό αδερφό του, αναπτερώνει τις ελπίδες του.

Όσα θα δούμε την Τρίτη 4/10 στη σειρά

Ο Άρης, με τη βοήθεια του θετού του πατέρα Μιχάλη, προσπαθεί να βρει τι απέγινε ο μικρός του αδελφός Λεωνίδας, που όταν απήγαγαν τον ίδιο, εκείνος ήταν μόλις δύο ετών. Η Ελπίδα μοιράζεται τα προβλήματά της με την αδελφική της φίλη Ρένα που και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο της με τον Λουκά. Ο Στέφανος ζητάει από την Όλγα να διώξει από το κτήμα τον Άρη, βλέποντάς τον σαν απειλή για τον γάμο του. Ο Κωστής αρνείται να κάνει φυσιοθεραπείες, αντιδρώντας σε έναν πιθανό χωρισμό των γονιών του, πράγμα που φέρνει την Ελπίδα σε απόγνωση.

Άγρια γη νεα επεισόδιαΟ Άρης στέλνει ανώνυμα, σταδιακά κομμάτια παζλ, από παλιές φωτογραφίες… σε Ελπίδα και Όλγα. Η Ελπίδα θεωρεί πως κάποιος κάνει κακόγουστες φάρσες, ενώ η Όλγα θορυβείται νιώθοντας την απειλή. Ο πατέρας του Στέφανου, Θωμάς, παρακαλεί τον Αλέξη, να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του, σε μια αγοραπωλησία. Ο Χρήστος στις φυλακές, ζητάει να επικοινωνήσει με την Όλγα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια γη: Ο Άρης ''μαλακώνει'' την Όλγα - Ο Στέφανος εξοργίζεται με την παρουσία του στο κτήμα

Άγρια γη spoiler: «Βγάζει τα χειρότερα ένστικτά...» - Αποκαλυπτικές εξελίξεις για τη συμπεριφορά της Όλγας στη σειρά