Από Ελένη Μήτση

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (31/10) στη Γη της ελιάς είδαμε να μπαίνει ουσιαστικά ένα τέλος στη σχέση της Μαρίνας με την Μυρτάλη, καθώς η δεύτερη έχει μπερδευτεί σχετικά με τις αποφάσεις της στα ερωτικά της.

Η Μαρίνα ήταν πολύ έντονη απέναντι της, όταν πληροφορήθηκε πως η φίλης της έμπλεξε και πάλι με τον Αλέξη, τη στιγμή που δεν είναι ο μόνος άντρας στη ζωή της. Οι χρήστες του twitter μάλιστα την αποθέωσαν για την αλλαγή της στάσης της και για όσα τόλμησε να πει.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τοι ξέσπασμα της Μαρίνας

Γη της ελιάς
Γη της ελιάς

Γη της ελιάς

Η Αντιγόνη κρέμεται από μία κλωστή επαγγελματικά

Από ότι φαίνεται, η τύχη δεν είναι με το μέρος της Αντιγόνης ούτε λίγο στη Γη της Ελιάς τον τελευταίο καιρό. Η ιδιαίτερα αγαπημένη ηρωίδα μας, πάνω που πήγε να βρει την ευτυχία και να συνηθίσει να έχει κοντά της το παιδάκι της, και να σταθεί στα πόδια της παρόλο που αυτό την πονά, καταρρέει με τον ερχομό του Σωκράτη!

Η ίδια αντιλαμβάνεται πως έχει έρθει για να μείνει, και αυτό που την τρομάζει περισσότερο είναι να μη αποκαλυφθεί η αλήθεια, καθώς αν καταλάβει πως το παιδί, δηλαδή η Αγγελική, είναι δικό του (δείτε εδώ ωστόσο το πόσο καρφώνεται με αυτό το θέμα) κινδυνεύει τόσο η ψυχολογία του παιδιού, όσο και η δουλειά της!

Η εμφάνιση του λοιπόν βάζει σε μεγάλους μπελάδες την Αντιγόνη, καθώς εκτός από ταραχή στο παιδί, που θα προκαλέσει αν αποκαλυφθεί η αλήθεια, θα φέρει και την επαγγελματική της καταστροφή το γεγονός της παράνομης υιοθεσίας της μικρής, και η φήμη της θα διαλυθεί!

 Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μετά την Γη της Ελιάς αποσύρεται από την υποκριτική! Ο Γιώργος Παρτσαλάκης τα αφήνει όλα και πάει στην...

Γη της Ελιάς - spoiler: Μπορεί να καταστραφεί από μέρα σε μέρα! Η Αντιγόνη κρέμεται από μία κλωστή επαγγελματικά