Από Πέννυ Μαστοράκου

Εδώ και αρκετά επεισόδια η είσοδος του Σωκράτη στην Γη της Ελιάς, έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή στην Αντιγόνη, η οποία πολύ σύντομα θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να αποκαλύψει στους Βρεττάκους ποιος είναι και τι σκοπούς έχει, και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για όλους...

Στο αποψινό επεισόδιο, αυτό της Κυριακής 6/11, ένας από τους δύο φόβους της πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, καθώς η Μάνη είναι μικρή και όλοι γνωρίζονται και μιλάνε για όλους! Έτσι λοιπόν την ώρα που ο Σωκράτης κάθεται στο καφενείο θα μάθει κάτι που θα τον συγκλονίσει!

Ο Σωκράτης μαθαίνει ότι η Αντιγόνη είναι κόρη του Ισίδωρου

Ήδη έχει αρχίσει και υποψιάζεται πράγματα, και η Αντιγόνη κρύβεται όσο καλύτερα μπορεί γιατί δεν είναι δύσκολο αν συνδέσει τα κομμάτια του παζλ με τις πληροφορίες που διαθέτει, να αντιληφθεί πως η Αγγελική είναι παιδί της Αντιγόνης, και κατ' επέκταση και δικό του!

Ο Πότης λοιπόν, που είναι γνωστός για το μεγάλο του στόμα αλλά και για το κουτσομπολιό του, άθελά του αυτή τη φορά αναφέρει στον Σωκράτη πως η Αντιγόνη είναι μία Βρεττάκου, και πιο συγκεκριμένα κόρη του Ισίδωρου, και τότε αρχίζει και καταλαβαίνει πολλά...

Ο Σωκράτης κάνει κρυφά τεστ DNA στην Αγγελική

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Αντιγόνη μαθαίνει ότι ο Σωκράτης έχει έρθει σε επαφή με τους Βρεττάκους και τρέμει να μην αποκαλυφθεί κάτι σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Ετσι ζητάει τη συμβουλή της Εύας: «Τι να κάνω; Θα τρελαθώ! Μήπως είναι καλύτερα να τους μιλήσω και να τους πω ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής;», τη ρωτάει.

Ωστόσο η Εύα δεν συμφωνεί και της προτείνει: «Θα έλεγα να μην κάνεις καμία κίνηση. Δεν υπάρχει λόγος, δεν ξέρει κάτι ο ίδιος», την καθησυχάζει, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης (δείτε εδώ με ποιον θα γίνει ζευγάρι η Αντιγόνη) και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά. Στο μεταξύ ο Πότης κάνει και πάλι το θαύμα του.

Ο Σωκράτης έχει πάει για καφέ στο καφενείο του και πάνω στην κουβέντα για την εμπορική συμφωνία με τους Βρεττάκους, ο Πότης άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου. Λίγο αργότερα, ο Σωκράτης μπαίνει σε σκέψεις και μάλιστα δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές.

Έτσι, αποφασίζει να ψάξει περισσότερο τη συγκεκριμένη υπόθεση. Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Εχοντας αρχίσει να υποψιάζεται διάφορα, αποφασίζει να κινηθεί κρυφά απ’ όλους και καταφέρνει να πάρει κρυφά δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Όπως θα δούμε αργότερα, ο Σωκράτης θα μάθει ότι η Αγγελική είναι κόρη του και τότε θα αρχίσουν τα τεράστια προβλήματα για όλους και κυρίως για το παιδί, τη Μαρίνα και τον Μάνο, ενώ και η Αντιγόνη κινδυνεύει άμεσα λόγω της παράνομης υιοθεσίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τραγικές ώρες στην Γη της Ελιάς: Ο Μάνος σε πλήρη εξαθλίωση! Πίνει και είναι εκτός ελέγχου...

Γη της ελιάς: Θα πέσει πολύ κλάμα! Η Αθηνά πέφτει στην αγκαλιά της μαμάς της μετά την αποφυλάκισή της