Από Πέννυ Μαστοράκου

Σιγά σιγά το παρελθόν της βγαίνει στο φως και εκείνη νιώθει ότι η ζωή της είναι ένα βήμα πριν διαλυθεί τελείως στην Γη της Ελιάς. Ο λόγος για την Αντιγόνη, η οποία έχει έρθει αντιμέτωπη με τον Σωκράτη ο οποίος αρχίζει και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την Αγγελική, όπως θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς!

Τρέμει για την αποκάλυψη της αλήθειας, και τότε παίρνει μία παράτολμη απόφαση! Θα αποκαλύψει τα πάντα στην οικογένειά της, σχετικά με το ποιος είναι ο Σωκράτης...

Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στους Βρεττάκους την αλήθεια

Ο Σωκράτης πολύ σύντομα θα μάθει όλη την αλήθεια για το παιδί του και η Αντιγόνη θα αναγκαστεί να πει τα πάντα προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα! Σαν βόμβα πέφτει λοιπόν η είδηση στο σπίτι των Βρεττάκων και η κατάσταση σύντομα θα βγει εκτός ελέγχου...

 Γη της Ελιάς

Ο Μάνος σε πλήρη εξαθλίωση! Πίνει και είναι εκτός ελέγχου...

Πάντα λαχταρούσε να κάνει οικογένεια με την Μαρίνα και να γίνει πατέρας, και ο ερχομός της Αγγελικής, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες στην Γη της Ελιάς, τον ολοκλήρωσε σαν άνθρωπο και ένιωσε πως αυτή ήταν η ολοκλήρωση της ευτυχίας για την οικογένεια των Βρεττάκων!

Ο λόγος για τον Μάνο ο οποίος στα επόμενα επεισόδια, βλέποντας την απειλή να έρχεται (ο Σωκράτης διεκδικεί Αγγελική και μαθαίνει τα πάντα) τρέμει στην ιδέα πως θα χάσει το παιδί από κοντά του, το οποίο αγαπά σαν δικό του πλέον και καταρρέει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά!

Η Αντιγόνη μην μπορώντας να διαχειριστεί την έλευση του Σωκράτη, και τρομοκρατημένη να μην μαθευτεί η αλήθεια, αποκαλύπτει τα πάντα στην Μαρίνα η οποία πανικοβάλλεται! Χωρίς δεύτερη σκέψη απευθύνεται στον Μάνο και αμέσως αντιλαμβάνεται πως ο Σωκράτης δεν θέλει απλά να συνεργαστεί μαζί τους αλλά να τους διαλύσει!

Γη της Ελιάς

Ο Μάνος σταδιακά χάνει το μυαλό του και τον ύπνο του! Η κατάσταση του χειροτερεύει καθώς πλέον είναι άλλος άνθρωπος, δεν τρώει, και το ρίχνει στο ποτό για να ξεχαστεί...Θα καταφέρουν να το ξεπεράσουν; Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: «Στη δουλειά θα είσαι κλαρίνο, άντε μη...» - Στα μαχαίρια η Μυρτάλη με την Αλκμήνη

Γη της Ελιάς Spoiler: Χαμός στην Ισπανία με τον Δημοσθένη και την Ασπασία! Την στέλνει άρον άρον πίσω