Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που ο δεύτερος κύκλος της σειράς είναι καθ' οδόν, γνωστό έγινε το πρωί της Τετάρτης 2/11 πως γνωστός πρωταγωνιστής άλλης σειράς αρνήθηκε πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή. Ο λόγος για τον Άγιο Παΐσιο, την σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, και σύμφωνα με το Breakfast at star, ένας από τους βασικούς ήρωες του Σασμού δέχτηκε πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ποιος ηθοποιός του Σασμού αρνήθηκε τον ρόλο;

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λάλο, τον αγαπημένο σε όλους Μαθιό, ο οποίος αρνήθηκε ωστόσο την εν λόγω πρόταση, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει.

Διεκδικεί την σειρά ο Alpha;

Μια από τις πιο περιζήτητες σειρές είναι ο Άγιος Παϊσιος, του οποίου τη δράση και τη ζωή είδαμε να γίνεται σίριαλ και να προβάλλεται τη σεζόν 2022 μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η σειρά έκανε πάρα πολύ καλά νούμερα με αποτέλεσμα να βγει στον αέρα και ο Β' κύκλος προσεχώς. Μέσα από πληροφορίες, που ακούστηκαν ωστόσο την Τετάρτη 2/11 στο Breakfast at star επίσης, κυκλοφόρησε η φήμη, πως το σίριαλ μπορεί να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Φυσικά τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς τα δικαιώματα της σειράς ανήκουν στο Mega, με τον Alpha παράλληλα να θέλει στο σταθμό του το πρόγραμμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Όλη η αλήθεια - Πάει και για τρίτη σεζόν η σειρά του ALPHA;

Κωμωδίες και δράματα - Οι σειρές που θα παίζουν στο Mega τη νέα σεζόν