Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Πέμπτης 3/11 είναι η στιγμή που περίμενε πολύ καιρό το τηλεοπτικό κοινό στον Σασμό, καθώς είναι ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής (δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά) και το πρωί στο Super Κατερίνα ο Δημήτρης Λάλος μίλησε στην εκπομπή, από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, και αποκάλυψε όσα μπορούσε για το μέλλον των ηρώων της σειράς.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Λάλου στην εκπομπή

«Σήμερα είναι ο γάμος, επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια γίνεται αυτό που πάντα ζητούσε ο Μαθιός. Να γίνει ο γάμος. Χορτάσαμε από λύπες, τώρα μόνο χαρές. Πάντα στη μυθοπλασία έχουμε πάντα τα πάνω και τα κάτω. Για να γίνει ενδιαφέρον ένα έργο τέχνης, θέλει να έχει πολλές πλευρές. Το κοινό γνωρίζει ποιος είναι ο δολοφόνος. Τώρα το θέμα είναι πότε θα αρχίσει να αποκαλύπτεται και στους άλλους ήρωες. Αν αποκαλυφθούν κάποια μυστικά τότε οι σχέσεις θα μετατραπούν».

Σχετικά με το αν η Αργυρώ με τον Αστέρη θα είναι ξανά μαζί απάντησε: «Είναι πολλά που τους χωρίζουν, όμως η αγάπη τους ενώνει. Η αγάπη είναι πιο δυνατή από όλα. Θα γίνουν πολλές ανατροπές».

«Αυτό που με έχει ενεργοποιήσει αρκετά είναι το φως και το σκοτάδι που έχει ο Μαθιός. Τα κοινά και οι διαφορές μας είναι ακριβώς τα ίδια με μένα και τον Μαθιό. Έχω νιώσει τι σημαίνει επιτυχία, αλλά ο Σασμός και ο Μαθιός είναι μια πολύ δυνατή κατάσταση, που στην πραγματικότητα κανείς μας δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία» είπε στο τέλος.

Φωτογραφίες από τον γάμο Μαθιού και Βασιλικής πριν παιχτεί το επεισόδιο

Έναν παραδοσιακό γάμο και στη συνέχεια το γλέντι της χρονιάς αναμένεται να δούμε στη σειρά Σασμός, με τη Βασιλική και το Μαθιό να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι παρά τα όσα πέρασε, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ την αμφιβολία του γαμπρού λίγο πριν τον γάμο) και μάλιστα μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly βλέπουμε με παραδοσιακές αμφιέσεις τους μελλόνυμφους αλλά και τους καλεσμένους.

Γάμος Βασιλική και Μαθιός - ΣασμόςΓάμος Βασιλική και Μαθιός - ΣασμόςΓάμος Βασιλική και Μαθιός - Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: "Δεν θα πεθάνει ο..." - Η αποκάλυψη του Παπά Μιχάλη

Σασμός - spoiler: Η υγεία της χειροτερεύει μέρα με την μέρα! Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά