Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο σκάνδαλο αναμένεται να δούμε στη σειρά ''Έρωτας φυγάς'' στα επόμενα επεισόδια με τη Ρηνιώ να μπλέκεται στα δίχτυα του Μιχάλη, ενώ στην πραγματικότητα και βαθιά μέσα της θέλει τον Μάρκο.

Η κακή σχέση ωστόσο του Μιχάλη με την Ελπίδα θα τον οδηγήσει στο διαζύγιο και τότε θα είναι, που βρει τη αφορμή να στραφεί προς την Ρηνιώ. Τα βλέμματα θα πέσουν πάνω τους, παρ΄όλο που δε συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Ο Στρατής ξεμπροστιάζει τη Ρηνιώ

Ο Στρατής, ως μεγάλος αδερφός και προστάτης του κοριτσιού με το που πληροφορηθεί ότι κάτι ερωτικό συμβαίνει θα κακοποιήσει με πολύ άσχημο τρόπο την κοπέλα, η οποία κατά τη γνώμη του έβλαψε τη υπόληψή τους.

Η Αλεξάνδρα και η Ρηνιώ κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας!

Η κατάσταση και για τις δύο ηρωίδες, στον Έρωτα Φυγά, είναι σε τραγικό σημείο και θεωρούν, η κάθεμια για δικό της λόγο, πως δεν έχουν κανένα λόγο να είναι ζωντανές! Ο λόγος για την Αλεξάνδρα, η οποία πνίγεται κάθε μέρα και πιο πολύ στο σπίτι των Δεμερτζήδων και ασφυκτιεί (δείτε εδώ την οργή του Twitter για τον Ιάσονα), και για την Ρηνιώ η οποία δεν αντέχει άλλο τις κακουχίες και την κακοποίηση του αδερφού της!

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να αποδράσει, παίρνοντας μαζί της το μωρό και κάποια χρήματα, όμως την πιάνει στα πράσα ο Ιάσονας! Η ίδια απειλεί πως θα αυτοκτονήσει και εκείνος δεν γίνει σημασία παρά της παίρνει το παιδί από την αγκαλιά και την εγκαταλείπει μόνη της!

 Σοκ στον Έρωτα φυγά

Με αφορμή λοιπόν το συμβάν, και η Ρηνιώ το σκάει από την καλύβα του αδελφού της, και δένει μια θηλιά στον λαιμό της στα χωράφια! Τότε για καλή της τύχη εμφανίζεται ο Μάρκος και την σώζει τελευταία στιγμή! Θα καταφέρουν να ζουν έτσι; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς εξελίξεις (3/11): Άγρια συμπλοκή ανάμεσα στον Ιάσονα και τον Μάρκο - Απειλεί να τον σκοτώσει

Έρωτας φυγάς - spoiler: Πανικός στο κτήμα τον Δεμερτζήδων - Ο Στρατής προσπαθεί να δολοφονήσει τον Μάρκο